MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in de Verenigde Bethlehem in de Verenigde Staten 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Lehigh University in Bethlehem, PA heeft de meeste studenten die zich inschrijven voor opleidingen per jaar. Het wordt op de voet gevolgd door de Moravische College, Albright College en de DeSales University.

Master's Programma's in de Verenigde Bethlehem in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master (M.Ed.) Speciaal onderwijs

Lehigh University – College of Education
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De master is bedoeld voor mensen die een bachelordiploma in speciaal onderwijs hebben en hun vaardigheden willen uitbreiden, maar ook voor degenen die een bachelordiploma in h ...

Lees meer

Master's (M.Ed.) Educatief leiderschap

Lehigh University – College of Education
Executive opleidingen
jan 2020
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Campus

Lehigh's master Educatief leiderschap bereidt individuen voor op leiderschapsposities in een breed scala van onderwijsinstellingen en aanverwante organisaties en agentschappen ...

Lees meer