MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in de Verenigde Kokende veren in de Verenigde Staten 2020

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Het verdienen van een geavanceerde graad, zoals een Master biedt de mogelijkheid om je vaardigheden te vergroten en eventueel verbeteren van uw kansen op werk op hetzelfde moment. Master programma's aan te bieden online of part-time, zodat studenten hun opleiding kunnen na te streven op een wijze die is handig voor hen.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Boiling Springs in South Carolina is een mooie omgeving om instellingen voor hoger onderwijs bij te wonen. Er is een grote veer in het midden van het beroemd om te fotograferen tot warm water vandaar de naam van de Stad.

Masters in de Verenigde Kokende veren in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Accountancy (MACC)

Godbold Graduate School of Business
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Campus

De Master of Accountancy (MACC) programma aangeboden door de Graduate School of Business van Gardner-Webb universiteit is gestructureerd voor te bereiden vandaag 's accoun ...

Lees meer

Meester van goddelijkheid - Master of Business Administration

Godbold Graduate School of Business
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Campus

De M. Div. / MBA-programma wordt gehuisvest in de School van de Goddelijkheid en vereist de voltooiing van de 60 uur kern, 6 uur bijbelse studies keuzevakken, 6 uur historisch ...

Lees meer