MASTERSTUDIES

Master's Programma's in de Verenigde Maple Grove in de Verenigde Staten 2020

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Maple Grove wordt beschouwd als de retail, onderwijs, kunst en de hub van de gezondheidsfaciliteiten in Minneapolis-Saint Paul grootstedelijk gebied. Hoger onderwijs wijs Maple Grove wordt hoog gewaardeerd door de Verenigde Staten.

Master's Opleidingen in de Verenigde Maple Grove in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master Of Business Administration-Maple Grove Program

G. R. Herberger College of Business, Saint Cloud State University
Executive opleidingen
sep 2020
<
26 maanden
Campus

De SCSU Maple Grove MBA doelen werkgroepen ter vergemakkelijking van het werk en de school de planning en biedt studenten met een hoog gewaardeerd en uniek curriculum.

Lees meer