MASTERSTUDIES

Graduate Studies in de Verenigde Lakeland in de Verenigde Staten 2020

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een Master, die een tot twee jaar van het onderwijs neemt om te ontvangen, kunnen studenten helpen verbeteren van hun professionele vaardigheden en kennis op te doen in hun vakgebied. Deze verbetering van de vaardigheden en kennis kan leiden tot een zeer bekwame carrière met doorgroeimogelijkheden.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Master Programma's in de Verenigde Lakeland in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Arts in Teaching

Florida Southern College
MA
sep 2020
<
Voltijd
Campus

Onze dynamische Master of Arts in Teaching is ontworpen voor mensen met een bachelor-diploma in wetenschapsgebieden die willen leraar certificering te bereiken of momenteel he ...

Lees meer

Master of Education

Florida Southern College
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Campus

De Master of Education in Collaborative Teaching and Learning biedt het volgende niveau van vaardigheden en referenties bezeten door talentvolle leraren op zoek naar een carri ...

Lees meer

Master of Accountancy

Florida Southern College
Executive opleidingen
sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Onze 16-maands MACC programma bereidt studenten voor op de Certified Public Accounting onderzoek en een spannende carrière in de boekhouding.

Lees meer