Masters Opleiding in de Verenigde Savannah in de Verenigde Staten

Beste Graduate Studies in de Verenigde Savannah in de Verenigde Staten 2018/2019

Master

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Na het behalen van een bachelor's degree, veel studenten besluiten om hun ervaring en onderwijs te verhogen door het nastreven van een Master. Een Master kan ongeveer twee jaar in beslag nemen om geld te verdienen, en er zijn programma's worden aangeboden in veel verschillende gebieden, zodat studenten de nadruk die werkt voor hen en hun doelen kunnen vinden.

 

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Savannah is een historische stad en het wordt beschouwd als de oudste stad van Georgia, USA. Bijna alle soorten moderne faciliteiten hoger onderwijs zijn beschikbaar in de stad.

Master Opleidingen in de Verenigde Savannah in de Verenigde Staten

Lees meer

Master of Social Work (MSW) Programma

Savannah State University
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Savannah

Geaccrediteerd door de Council on Social Work Education, is het Master of Social Work (MSW) -programma van de Savannah State University een administratief traject dat studenten voorbereidt om architect te worden voor sociale verandering. [+]

Geaccrediteerd door de Council on Social Work Education, is het Master of Social Work (MSW) -programma van de Savannah State University een administratief traject dat studenten voorbereidt om architect te worden voor sociale verandering. In de loop van hun opleiding leren studenten het overheidsbeleid en bestuderen ze crisisinterventie in een rijke onderwijstraditie die geworteld is in sociale rechtvaardigheid en sociale verandering.

Om een ​​breed scala aan getalenteerde studenten en werkende professionals die op zoek zijn naar een MSW-diploma te huisvesten, biedt SSU twee verschillende graadtrajecten: een klinische sociaal werkconcentratie en een concentratie voor sociale administratie.... [-]