MASTERSTUDIES

Masters Programma's in de Verenigde Evanston in de Verenigde Staten 2020

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Het verdienen van een Master vereist twee jaar van het onderwijs na het behalen van een Bachelor. Deze geavanceerde graad kan de student helpen om hun educatieve en professionele doelen te bereiken, zoals de ontberingen van een masteropleiding hulp trein studenten in de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om de carrière van hun dromen te landen.

 

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Evanston is stad gelegen in de staat Illinois. Het staat bekend om zijn inspanning regering met betrekking tot duurzaamheid. Burgemeester van de stad en de bewoners zijn bekend om deel te nemen aan programma's gericht op carbon footprints van de stad te verminderen.

Master's Programma's in de Verenigde Evanston in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Product Design en Development Management

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
9 maanden
Engels
Campus

De meester van productontwerp

Lees meer