MASTERSTUDIES

Master Programma's in de Verenigde arcata in de Verenigde Staten 2020

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Toegepaste kunsten zijn essentieel voor het maken van aantrekkelijke ontwerpen op alle terreinen van het leven. Zonder hen zou de wereld ongelooflijk saai. Een Master in Toegepaste Kunsten geeft u een dieper inzicht in het gebruik van kunst in deze praktische velden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Arcata is erg trots op haar Humboldt State University die een hoge inschrijving en afstuderen tarief heeft. Er zijn ook een paar andere community colleges in het gebied.

Masters Opleidingen in de Verenigde arcata in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

1 jaar MBA in strategische duurzaamheid

Humboldt State University - A California State University campus
Executive opleidingen
<
Voltijd
Engels
Campus

De Universiteit van de geheel vernieuwde MBA-programma hangt af van hoe de top 21e eeuw bedrijven hervormen strategische duurzaamheid en de nieuwe carrières die zal resulteren ...

Lees meer