105 Master Opleidingen in Turkije for 2024

Master Opleidingen in Turkije for 2024Filter
    • Başakşehir, Turkije

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Nice, Frankrijk
    • Istanbul, Turkije
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Het eenjarige "Mediterrane Studies" programma van de Master in Advanced European and International Studies - tweetalig (Engels / Frans) vindt plaats in Nice, Tunis en Istanbul.

    • Rotterdam, Nederlanden
    • Bilbao, Spanje
    • + 5 more

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Oproep aan toekomstige stedelijke denkers die nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn in hoe we postindustriële steden nieuw leven in kunnen blazen! Dit opwindende en unieke masterprogramma wil een educatieve ervaring creëren die problemen van steden in verschillende vormen en stadia van postindustriële transitie herkent en er kritisch op reageert, en de volgende generatie specialisten opleidt met de vaardigheden en kennis van de 21e eeuw die nodig is om de uitdagingen aan te gaan en kansen van steden in transitie en superdiverse samenlevingen. Het is het ideale programma voor professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, de planning, het beheer of de evaluatie van de stad die zich willen aansluiten bij een levendige kennis- en innovatiegemeenschap die zich inzet voor het heroverwegen van een duurzamere stedelijke toekomst. RePIC bevordert transformatieve vormen van onderwijs, onderzoek en leren - inspelend op de specifieke uitdagingen en kenmerken van postindustriële steden.

    • Caserta, Italië
    • Istanbul, Turkije

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Als onderdeel van de tweejarige opleiding "Architecture_Interior Design and for Autonomy" in het Engels, Master's Degree in klasse LM-4 Architectuur en bouwtechniek-architectuur, is de afdeling Architectuur en Industrieel Ontwerpen "Luigi Vanvitelli" (DADI) ingeschreven in twee internationale overeenkomsten voor de oprichting van twee dubbele titels, één in 2015 en de andere in 2016.

    • Istanbul, Turkije

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Turkse gezondheidssector streeft ernaar zijn mensen te beschermen tegen de financiële last van gezondheidsuitgaven en te reageren op hun verwachtingen van de sector. Met deze doelen voor ogen vinden er veel veranderingen plaats in de sector, met name op het gebied van het verstrekken en financieren van gezondheidsdiensten.

    • Istanbul, Turkije

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het MA-programma voor internationale betrekkingen biedt een rigoureuze aanpak van de studie van mondiale aangelegenheden met een bijzondere nadruk op veiligheid en regionale studies. Verwacht wordt dat studenten inhoudelijke kennis, theoretische perspectieven en methodologische vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het uitvoeren van onderzoek en onderwijs in hun vakgebied.

    • Izmir, Turkije

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Recente wereldwijde financiële crisis is ingrijpend veranderd het financiële landschap, terwijl de weg vrijmaakt om de huidige kennis, waar de financiële markten en de spelers te beheren en om vertrouwen op te ondervragen. Toename van de diversiteit en de complexiteit van nieuwe financiële instrumenten een vernieuwde programma voorzien van recente technieken en kennis die is gericht op de eisen van dit nieuwe tijdperk te voldoen moet wezen.

    • Istanbul, Turkije

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus is ontworpen om elke student een basiskennis van het toerisme, waaronder toeristenorganisaties, gerelateerde business en service-industrie, reiziger gedrag, toerisme ordening, toerisme onderzoek en marketing bieden.

    • Diyarbakır, Turkije

    De curricula van de graduate course zijn bedoeld om studenten op te leiden die zijn uitgerust met voldoende en geldige kennis op het gebied van tuinbouwwetenschappen (wijnbouw, fruitteelt, groenteteelt en sierplanten).

    • Istanbul, Turkije

    Op de campus

    Turks

    Het hoofddoel van dit programma is het opleiden van datawetenschappers die met behulp van de mogelijkheden die technologie biedt, allerlei informatie op het gebied van biologie en gezondheid nuttig en bruikbaar kunnen maken op het gebied van biologie en gezondheid. Er zal voor worden gezorgd dat de theoretische kennis en technologische hulpmiddelen die voortkomen uit de basiswetenschappen sneller in de praktijk worden gebracht en gunstig worden voor de menselijke gezondheid.

    • Izmir, Turkije

    Op de campus

    Turks

    Het doel van het Graduate Programme van het Department of Astronomy and Space Sciences is het opleiden van moderne wetenschappers die gespecialiseerd zijn in verschillende deelgebieden op het gebied van Astronomy and Space Sciences; kan nieuwe informatie afleiden uit zijn/haar ophopingen op het gebied van basiswiskunde, natuurkunde en sterrenkunde en ruimtewetenschappen; kan een nieuw onderwerp en vakgebied creëren door op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van wetenschap en technologie;

    • Istanbul, Turkije

    Op de campus

    Turks

    Dit programma heeft tot doel het vermogen van studenten uit internationale betrekkingen of andere disciplines te vergroten om ontwikkelingen op systemisch, mondiaal, nationaal, lokaal en individueel niveau te analyseren en voorspellingen te doen voor de toekomst. Dankzij cursussen gericht op geschiedenis, sociologie, recht, economie, politiek en de regio, krijgen studenten ook de mogelijkheid om zich te ontwikkelen volgens hun speciale interesses en doelen.

    • Aydın, Turkije

    Op de campus

    Turks

    Onze doelstellingen zijn het uitvoeren van onderzoek en onderwijs op een gevorderd niveau, het produceren van publicaties in bekende tijdschriften en het verstrekken van advies aan de industrie op technisch gebied; ...

    • Nevşehir, Turkije

    Op de campus

    Turks

    Nevşehir University Arts & Science Faculteit Afdeling Sociologie werd opgericht in 2007. Het is de eerste afdeling Sociologie van de universiteiten die na 2003 zijn gebouwd. Het belang en de functie van de sociologie komen niet van de enige basiswetenschap. Vanwege realiteiten zoals globalisme en terreur die het gezicht van de wereld veranderen, werd sociologie belangrijker.

    • Iğdır, Turkije

    Op de campus

    Turks

    Het masterprogramma op de afdeling Electrical and Electronic Engineering heeft tot doel elektrische en elektronische ingenieurs op te leiden met kennis en vaardigheden van het hoogste niveau op aanverwante gebieden van elektrische en elektronische engineering die worden geëist door de academische wereld, de industrie en onderzoeks- / ontwikkelingsstichtingen voor economische ontwikkeling. De afgestudeerden van het programma kunnen hun carrière in de academische wereld of het bedrijfsleven nastreven.