MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Masters in Tsjechië 2019/2020

De Tsjechische Republiek heeft een lange geschiedenis van het onderwijs en de vele hoge kwaliteit academische programma's. Universiteiten in de Tsjechische Republiek hebben uitstekende reputatie en houd het onderwijs in hoog aanzien. Afgezien van dit, studenten kiezen voor de Tsjechische Republiek als een bestemming voor studie vanwege de lage kosten van levensonderhoud, de rijke geschiedenis en cultuur, de mogelijkheden om te reizen in heel Europa, spannende steden en prachtige landschappen. Een Master in Tsjechië kan u helpen op weg naar een aantal interessante carrièremogelijkheden.

Er zijn verschillende opties voor een Master in Tsjechië voor internationale studenten. Sommige van de meer populaire Master in Tsjechië graduate programma's zijn in de disciplines van de politieke wetenschap, Europese studies, economie, financiën, business en management. Programma lengtes en variëren voor Master in Tsjechië graden, afhankelijk van full-time, part-time, of online studies.

Meer informatie over Master in de Tsjechische Republiek programma's hieronder.Neem de volgende stap vandaag nog!

gevonden resultaten Filter

Master in de Engelse filologie

University of Ostrava
Campus Voltijd 2 - 4 jaren September 2020 Tsjechië Ostrava

Het doel van het programma is om afgestudeerden te produceren die gespecialiseerd zijn in Engelse filologie - bekwame gebruikers van het Engels (C2 in het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen) met een gedegen kennis van de Engelse taalkunde en een grondige kennis van de literatuur en cultuur van het Engels - sprekende landen, die op de hoogte zijn van de vakliteratuur op deze gebieden en andere informatiebronnen.

Master in bedrijfseconomie en management

Silesian University - School Of Business Administration
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Tsjechië Karvina

Een master's degree in bedrijfseconomie en management is een steeds belangrijker instrument in een mondiale economie. Dankzij de interdisciplinaire aanpak, geeft het u een solide achtergrond in geavanceerde bedrijfseconomie en management en stelt u in staat om uw vaardigheden in toegepaste hedendaagse managementtechnieken te verbeteren in combinatie met opgedane kennis van internationale ondernemersactiviteiten vertegenwoordigd door een aantal gedoceerde disciplines van vier specialisaties Marketing en handel, ondernemerschap, bedrijfsfinanciering en boekhouding en belastingen, voor een carrière in het bedrijfsleven en ondernemerschap.

Master in de Toegepaste Informatica

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Tsjechië Hradec Kralove

De masteropleiding in de Toegepaste Informatica is een follow-up van twee jaar durende studie programma om de Bachelor studies in de Toegepaste Informatica of een andere naaste gebieden van de studies. Het combineert onderwerpen uit de kern gebied van Informatica en aanverwante gebieden, Information Systems and Software Engineering, beeldverwerking en communicatietechnologie.

Master's degree in filosofie

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Tsjechië Hradec Kralove

Dit programma is bedoeld om gekwalificeerde specialisten voor te bereiden op het gebied van hedendaagse filosofie met een focus op filosofie in de sociale wetenschappen. Filosofie is niet opgevat als een geïsoleerde discipline, maar als een discipline in dialoog met de bevindingen van de sociale wetenschappen (en sommige natuurwetenschappen), met name sociologie, culturele en sociale antropologie, politieke wetenschappen, cognitieve wetenschappen enz. Studenten zijn goed georiënteerd in internationale filosofische discussies en zullen de internationale ontwikkelingen van filosofische kwesties begrijpen. De kracht van de Filosofische Faculteit ligt in kerngebieden van de analytische filosofie, met name de filosofie van de geest en de filosofie van de taal.

Master in de psychologie

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Tsjechië Praag

De Universiteit van New York in Praag kondigt met trots haar eerste diploma aan dat is geaccrediteerd door het Tsjechische ministerie van Onderwijs, Jeugdzaken en Sport. Studenten die de Tsjechische master in psychologie behalen, hebben het recht om de titel Mgr te gebruiken. Een master's degree in psychologie is een essentiële basis voor beroepen op alle gebieden van de psychologie, van klinisch werk tot academisch onderzoek. Studenten in het graduate psychologieprogramma aan de Universiteit van New York in Praag zullen grondig worden voorbereid op zowel theoretisch als praktisch niveau.

Master in bedrijfseconomie en management

Mendel University in Brno
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Tsjechië Brno-sever

Afgestudeerden zullen een grondige kennis van economie en bedrijfsmanagement en specifieke management- en economische competenties verwerven om bedrijfsactiviteiten, productiebeheer, financieel management, strategisch management en personeelsbeheer te verzekeren.

Master in ecologie

University of South Bohemia – Faculty of Science
Campus Voltijd 2 jaren Februari 2020 Tsjechië Ceske Budejovice

Het programma breidt een succesvolle Quantitative Ecology Module uit, geleid door prof. Jan Lepš, actief sinds 2011.

Master in elektrotechniek

University Of West Bohemia - Faculty of Electrical Engineering
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Tsjechië Pilsen 3

Het studieprogramma Power Systems en Power Engineering is een voortzetting van de eerder erkende bestaande studieprogramma's en met name op het gebied van industriële elektronica en elektromechanica, energietechniek, nucleaire energietechniek, diagnostiek en ontwerp van elektrische apparatuur, technische ecologie, waarvan sommige bijna twintig jaar geïmplementeerd bij de faculteit Elektrotechniek.

Master in Natural Resources Management en Ecological Engineering

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Tsjechië Praag

Natural Resources Management en Ecological Engineering (NARMEE) is een nieuw joint degree-programma naar aanleiding van het double degree-programma in Natural Resources and Environment (NRE) dat met succes is gegeven in samenwerking met BOKU Vienna.

Master in werktuigbouwkunde, productiesystemen en -processen

Technical University of Liberec
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Tsjechië Liberec

De opleiding bevordert de verwerving van theoretische kennis, onderzoek en ontwikkeling en leidt studenten om deze kennis toe te passen en hun creatieve faciliteiten te ontwikkelen.

Master in computerwetenschappen: informatica en systeemtechniek

University of Pardubice
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Tsjechië Pardubice II

Deze opleiding legt de nadruk op regionaal beleid en crisisbeheersing en bereidt studenten voor op de nieuwste technologische en wetenschappelijke informatie en ontwikkelingen. Studenten vinden een loopbaan in het openbaar bestuur, bij zelfbesturende instanties op alle niveaus en bij andere organisaties in de publieke sector en ngo's.

Master in International Development Studies

Palacky University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Tsjechië Olomouc

Het doel van de International Development Studies programma in het Engels is om professionals voor een loopbaan in de ontwikkeling van beleid en praktijk voor te bereiden. De duur van het programma is 2 jaar. Studenten zullen worden bekroond met de titel van "Magister", afgekort als "Mgr. 'Die gelijk is aan de Master of Science (M.Sc.).

Master in Information Systems Management

University of Economics Prague - Faculty of Informatics and Statistics
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Tsjechië Praag

Het ISM Master-programma is ontworpen om specialisten op te leiden in de ontwikkeling en het beheer van informatiesystemen, zowel in bedrijven als in de publieke sector, in staat om flexibel te reageren op de behoeften en uitdagingen van de continu veranderende IS / ICT- en zakelijke omgevingen.

Master in de Engelstalige studies

Metropolitan University Prague
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Tsjechië Praag +1 more

Tweejarige postdoctorale programma dat de verworven in eerdere studies kennis ontwikkelt en verdiept. Eerdere studies in hetzelfde gebied zijn niet een vereiste.

Master in werktuigbouwkunde

Brno University of Technology
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Tsjechië Brno

De tweejarige vervolgopleidingsstudie "Werktuigbouwkunde" is bedoeld voor afgestudeerden van algemene takken van bacheloropleidingen met een hoofdvak in de ingenieurswetenschappen.