Masters Opleidingen in Transportmanagement in de Verenigde Petaling Jaya Maleisië

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien. Transport management is een onderwijs veld dat studenten hoe om te garanderen dat de leveringen en andere lading met succes zijn overgedragen van de ene locati… Meer informatie

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Transport management is een onderwijs veld dat studenten hoe om te garanderen dat de leveringen en andere lading met succes zijn overgedragen van de ene locatie naar de andere leert. Transport management afgestudeerden ervoor te zorgen dat de overbrenging veilig worden afgeleverd, op tijd en binnen het budget.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

De Satellite stad van Maleisië, is Petaling Jaya bekend om zijn onderzoek en ontwikkeling. De universiteiten in deze stad werken momenteel aan verschillende projecten. Dus wie is geïnteresseerd in het vergroten van kennis overspanning moet naar Petaling Jaya. Het heeft een aantal goede universiteiten zoals Maleisië Universiteit voor Wetenschap en Technologie.

Beste Master's Programma in Transportmanagement in de Verenigde Petaling Jaya in Maleisië

Lees Minder
Malaysia University of Science and Technology
Petaling Jaya, Maleisië

De MSc in Transportation

De MSc in Transportation -
Executive opleidingen
Online en Campus gecombineerd
Voltijd
18 maanden
Engels
jan 2021
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here