MASTERSTUDIES

Masters in Transportmanagement in Duitsland

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Transport management is een onderwijs veld dat studenten hoe om te garanderen dat de leveringen en andere lading met succes zijn overgedragen van de ene locatie naar de andere leert. Transport management afgestudeerden ervoor te zorgen dat de overbrenging veilig worden afgeleverd, op tijd en binnen het budget.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Masters in Transportmanagement in Duitsland

2 Resultaten in Transportmanagement, Duitsland Filter

Master in transport en logistiek management

IUBH University of Applied Sciences
MA
mrt 2020
<
Voltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 semesters
Engels
Campus

Als het gaat om transport van A naar B, wordt het steeds belangrijker in onze geglobaliseerde wereld om strategische en logistieke problemen te herkennen en op te lossen. Met ...

Lees meer

MBA in duurzaam mobiliteitsmanagement

TU-Campus EUREF
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
3 semesters
30 apr 2020
Engels
Campus

Sinds het academiejaar 2017/2018 biedt de Technische Universiteit van Berlijn (Technische Universit├Ąt Berlin) een nieuw MBA-programma aan over duurzaam mobiliteitsmanagement o ...

Lees meer