MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Toxicologie in Mexico

Master-niveau studies betrekken gespecialiseerde studie in een gebied van onderzoek of een gebied van de beroepspraktijk. Het verdienen van een master's degree blijk van een hoger niveau van beheersing van het onderwerp. Het verdienen van een master's degree kan variƫren van een jaar tot drie of vier jaar. Voordat je kunt afstuderen, je meestal moet schrijven en een scriptie, een lange papier dat is het hoogtepunt van uw gespecialiseerd onderzoek te verdedigen.

Afgestudeerden van een Master in Toxicology in staat zal zijn om te werken in diverse sectoren van het gebied, zoals klinische, laboratorium of onderzoeksgebieden. Het is gericht op de moleculaire en cellulaire systemen van toxiciteit, om risico's te beoordelen. Het leert over de risico's van negatieve effecten van verschillende chemische mechanismen.

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Master Opleiding in Toxicologie in Mexico

1 Resultaten in Toxicologie, Mexico Filter

M.Sc. plantenbiotechnologie gebied of toxicologie

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Master
jul 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Spaans
Campus

De Master of Science in de omgeving Plant Biotechnology Toxicologie is een graduate programma erkend voor zijn hoge kwaliteitsniveau uitgereikt door de CONACYT Consolidatie in ...

Lees meer