MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Toerisme in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife Spanje

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Toerisme studies zijn voor mensen die willen carrière het beheer en de planning van reizen en aanverwante evenementen voor mensen. Onderwerpen die kan het bedrijf van het toerisme, sales, marketing strategieën, ontwikkeling, planning en ontwerp tour te nemen.

 

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Beste Master Opleiding in Toerisme in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife in Spanje

2 Resultaten in Toerisme, Santa Cruz de Tenerife Filter

Master's Degree in het ontwerp van innovatie voor de toeristische sector

Universidad de La Laguna
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Spaans
Campus
Online

Door middel van een multidisciplinaire opleiding, is de meester gewijd aan onderzoek oriënteren ontwerpen voor een zeer specifieke sociale en economische activiteiten, toerism ...

Lees meer

Master's degree in management en toerisme planning

Universidad de La Laguna
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Spaans
Campus

De Master in Tourism Management en Planning is geïntegreerd in de nieuwe postdoctorale studie, volgens de richtlijnen voor de ontwikkeling van de Europese ruimte voor hoger on ...

Lees meer