22 Master Opleidingen in Toerisme in Italië for 2024

Master Opleidingen in Toerisme in Italië for 2024Filter
    • Madrid, Spanje
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    Deze levensveranderende MSc geeft je de training en tools die je nodig hebt voor een succesvolle en internationale carrière in de horeca- en toerismesector. TOP 3 Wereldwijd volgens de Eduniversal Ranking 2022

    • Como, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hospitality for Sustainable Tourism Development” verwijst naar de praktijk van het aanbieden van toeristische diensten op een ecologisch en sociaal verantwoorde manier. Het richt zich op het minimaliseren van de negatieve impact van toerisme op lokale ecosystemen en gemeenschappen, terwijl het economisch en cultureel behoud op de lange termijn wordt bevorderd. Deze aanpak zorgt ervoor dat Toerisme komt zowel reizigers als gastbestemmingen op duurzame wijze ten goede.

    • Rome, Italië
    • Italy Online, Italië

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Rome Business School's Master in Tourism and Hospitality Management is ontworpen voor de aanwezigen met technische en managementvaardigheden en een grondige kennis van de toeristische sector om er een carrière in te beginnen, allemaal in het kader van een van de meest populaire toeristische locaties: Rome, landmark van de Italiaanse cultuur.

    • Bruneck, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Duits, Italiaans

    Dit masterprogramma combineert geavanceerde managementvaardigheden met aspecten van nieuwe digitale technologieën en duurzaamheid. De toerismemanagers van morgen leren hoe ze een evenwicht kunnen bereiken tussen economische, ecologische en sociale belangen.

    • Macerata, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Master's degree in International Tourism and Destination Management (ITourDeM) aan de University of Macerata is een tweejarige postdoctorale opleiding. Het is bedoeld om managers en professionals voor te bereiden die in staat zijn om de wereldwijde uitdagingen van het huidige toerisme aan te gaan, als hoofdrolspelers van duurzame ontwikkeling en promotors van cultureel erfgoed

    • Madrid, Spanje
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    Dit programma biedt een eersteklas bedrijfseducatie voor jonge professionals die een internationale en snel evoluerende carrière willen nastreven in de horeca en de toeristische sector en zelfs daarbuiten.

    • Naples, Italië
    • Rome, Italië
    • + 1 more

    Deeltijd

    4 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Italiaans

    Deze Master is een van de uitstekende toerismeopleidingen op het gebied van toerisme om professionals in de toeristische sector te worden. Je zult kunnen werken als manager van reisbureaus en touroperators, marketing- en communicatiedeskundige voor toerisme, hoofd toeristische promotie, technisch directeur van reisbureaus, reisleider. Geen enkele andere Master in Toerisme bereidt je zo voor op de wereld van werk!

    • Rimini, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De cursus "Welzijnscultuur: sport, gezondheid en toerisme" is een professionele masteropleiding die professionals voorbereidt die in staat zijn om evenementen en activiteiten te plannen, promoten en beheren op het gebied van welzijnscultuur en iemands fysieke en mentale welzijn.

    • Florence, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Rome, Italië

    Full time

    7 maanden

    Op de campus

    Italiaans

    • Zürich, Zwitserland
    • Antwerp, België
    • + 7 more

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het programma Master in Business Studies - Specialisatie in Tourism and Hospitality Management wordt volledig in het Engels gegeven. Studenten moeten 27 cursussen voltooien voor 54 ...

    • Milan, Italië

    Full time

    6 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Ancona, Italië

    Full time

    161 uur

    Afstand leren

    Italiaans

    w.academy is de Business School geboren in de liquide samenleving, waar alles stroomt en je niet kunt stoppen. Het is onze rol om potentieel te kanaliseren, te verbeteren en te contextualiseren naar wat de markt vandaag vraagt. Wij zijn ervan overtuigd dat opleiding nodig is om te werken en dat opleiding nodig is om te werken. Daarom hebben we gedacht aan een gevarieerd trainingsaanbod van Masters geschikt voor verschillende behoeften en verschillende vaardigheden. We hebben Liquid Learning geïmplementeerd, met de integratie van live en on-demand content zodat zelfs degenen die werken de kans krijgen om te trainen. We creëren speciale trajecten om talenten op te leiden, en we doen dit via onze mentoren, professionals en sectormanagers die weten wat het betekent om in een bedrijf te verhuizen. Omdat, voor ons, degenen die kunnen doen, lesgeven. Na een zorgvuldige analyse van de behoeften op het gebied van accommodatie en hotelfaciliteiten, organiseert w.academy een master die volledig is gewijd aan de sector, gebaseerd op steeds geavanceerdere vaardigheden: de master in hotelmanagement en digitaal toerisme 4.0. De master heeft tot doel professionele figuren op te leiden, zoals die van de hotelmanager, een hulpbron die weet hoe hij een verantwoordelijke rol moet spelen binnen een toeristisch hotelbedrijf, die een toegevoegde waarde kan zijn die in staat is om activiteiten te beheren vanuit het oogpunt van implementatie van technologieën die vandaag noodzakelijk en fundamenteel zijn in het nieuwe toeristische economische scenario.

    • Cagliari, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Italiaans

    De masteropleiding in management en monitoring van duurzaam toerisme (MMTS) heeft tot doel managers op te leiden die gespecialiseerd zijn in het monitoren, verwerven, verwerken en interpreteren van toeristische gegevens en -processen met het oog op duurzame ontwikkeling.

    • Rome, Italië
    • Milan, Italië

    Full time

    8 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Italiaans

    De Master TQM - Tourism Quality Management, met meer dan 200 partnerbedrijven, 51 reeds gehouden edities en meer dan 2000 afgestudeerde kandidaten, vertegenwoordigt het belangrijkste pad van specialisatie en arbeidsbemiddeling in het management van de toeristische sector, in hotelmanagement en in de coördinatie van touroperators. De TQM-master, CEPAS-gekwalificeerd, is de enige in Italië met zo'n langdurige en specifieke ervaring in de toeristische sector. Verdeeld in twee fasen: 2 maanden klassikaal en 3+3 maanden dubbele stage in Italië en/of in het buitenland.