149 Master Opleidingen in Toerisme in Europa for 2024

Master Opleidingen in Toerisme in Europa for 2024Filter
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Het Grande École-programma van CMH bereidt studenten voor op de RNCP-niveau 7-certificering van 'Manager van een luxe etablissement in de horeca'. Het stelt hen in staat een cursus hoger onderwijs te volgen en solide carrièredoelen te stellen door een reeks professionele vaardigheden te valideren die specifiek zijn voor de horeca- en luxemarkt. Deze vaardigheden voor excellentie en multidisciplinair onderwijs die onze school gedurende 5 jaar heeft gegeven, zijn het resultaat van een lesmethode met een focus op echte werksituaties. De continue verbetering van ons onderwijs is afhankelijk van de creativiteit en innovatie van onze programma's. Onze studenten worden daarom opgeleid voor managementfuncties in binnen- en buitenland.

    • Milan, Italië

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Hamburg, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Volgens de Bundesverband der Deutschen Tourismuswirtschaft (BTW) is toerisme goed voor één op de 15 banen in Duitsland. Wereldwijd is maar liefst één op de tien banen direct of indirect gebaseerd op de toerisme- en evenementensector.

    • Hamburg, Duitsland
    • Online

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Als afgestudeerde van de Engelstalige masteropleiding International Tourism & Event Management (MA) geniet je van uitstekende baanvooruitzichten en ontwikkelingsmogelijkheden bij bedrijven in binnen- en buitenland. Dit is de ideale basis voor een carrière in de bloeiende mondiale toerisme- en evenementensector en voor het aannemen van strategische rollen die verder gaan dan de dagelijkse bedrijfsvoering.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Op de campus

    Engels

    The International Master in Tourism & Hospitality Management aims to boost your professional opportunities in the hospitality industry, whether you aim to take your first steps in the profession or to accelerate your career progression. Graduates find work in the top companies in the sector across all areas, including hotels, consulting, food and beverage, travel distribution, and the M.I.C.E. industry. The program is designed to ensure that you will be able to apply your new skills in the workplace quickly after graduation and advance rapidly in your chosen area. Experience firsthand the tourism industry of Mallorca with our exclusive study trip! Designed for students in the Master in Tourism & Hospitality Management, this immersive journey offers insights into key industry players, sustainability developments, and culinary excellence, providing invaluable networking opportunities and academic enrichment.

    • Limerick, Ierland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Guildford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Milan, Italië

    Full time

    6 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Rome, Italië
    • Italy Online, Italië

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Rome Business School's Master in Tourism and Hospitality Management is ontworpen voor de aanwezigen met technische en managementvaardigheden en een grondige kennis van de toeristische sector om er een carrière in te beginnen, allemaal in het kader van een van de meest populaire toeristische locaties: Rome, landmark van de Italiaanse cultuur.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontdek de wereld van toerisme en gastvrijheid met onze MA in International Tourism and Hospitality Management, die is ontworpen met inzichten van toonaangevende horeca- en toeristische bedrijven. Volgens de Wereldorganisatie voor Toerisme van de Verenigde Naties was het toerisme in 2017 goed voor 10% van het mondiale bbp, waarbij ruim 313 miljoen mensen in de sector werkten.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    • Pfarrkirchen, Duitsland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    Internationaal toerisme genereert jaarlijks miljarden euro's en is nog steeds een van de snelstgroeiende sectoren. Of het nu gaat om zaken of plezier, de sectoren hospitality en eventmanagement profiteren ook van - en dragen bij aan de ervaring van - het internationale toerisme en zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Rekening houden met deze verwante gebieden maakt de algehele sector alleen lucratiever en aantrekkelijker.

    • Nijmegen, Nederlanden

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Toerisme heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste industrieën in de wereldeconomie. De MA in Toerisme en Cultuur zal je opleiden als een academische expert en een innovatieve professional op het gebied van cultureel toerisme.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit is een transdisciplinaire Masters die expertise opbouwt in het begrijpen van de rol die de culturele sector (kunst, theaters, erfgoed enz.) Speelt bij het ontwikkelen en beheren van toerisme en gastvrijheid als belangrijke motoren voor groei, regeneratie en het creëren van banen in de 21e eeuw.

    • Veszprém, Hongarije

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Master in Management and Leadership is een programma dat interdisciplinaire benaderingen in bedrijfs- en managementstudies integreert.