MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Toerisme in Bulgarije

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Toerisme studies zijn geschikt voor diegenen die reizen deskundigen, hebben een passie voor cultuur of voor iedereen die graag te plannen en uit te voeren kwaliteit tours. Veel aspecten betrokken zijn in de toeristische sector, en onderwerpen kunnen betrekking hebben op het toerisme marketing strategieën, leisure management en event management.

Ministerie van onderwijs houdt toezicht vaak het onderwijs in Bulgarije. De studenten die na te streven het hoger onderwijs op de universiteit krijgen vaak een bepaald percentage van de overheid sponsoring zodat zij met succes hun studie te voltooien.

Masters in Toerisme in Bulgarije

2 Resultaten in Toerisme, Bulgarije Filter

MSc International Hospitality and Tourism Management

Varna University of Management
MSc
<
Voltijd
<
3 semesters
Engels
Campus

De MSc International Hospitality and Tourism Management, aangeboden door VUM , is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van managers in de sector, leidinggevenden en ...

Lees meer

Master in de Toerisme en Recreatie

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Executive opleidingen
<
Voltijd
Frans
Campus

De opleiding bereidt studenten aan het management posities of project manager in de toeristische sector te bezetten, als hoofd van een toeristische accommodatie, marketing, ve ...

Lees meer