Masters Opleiding in Toerisme en Hospitality in Zuid-Afrika

Vind Masters Opleidingen in Toerisme en Hospitality in Zuid-Afrika

Toerisme en Hospitality

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Masters in Toerisme en Hospitality in Zuid-Afrika

Lees meer

Master In Het Toerisme En Hospitality Management (rd)

University of Johannesburg
Campus Deeltijd 2 - 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het doel van de masteropleiding van Toerisme en Hospitality Management is om het vermogen van de student op de vraag, binnen een mondiale context met een focus op de industrie specifieke sectoren te analyseren en interpreteren van toerisme en hospitality management vraagstukken te ontwikkelen. [+]

Het doel van de masteropleiding van Toerisme en Hospitality Management is om het vermogen van de student op de vraag, binnen een mondiale context met een focus op de industrie specifieke sectoren te analyseren en interpreteren van toerisme en hospitality management vraagstukken te ontwikkelen. Dit doel wordt bereikt door de levering van een op onderzoek gebaseerde proefschrift aan de Master niveau waar de student het bewijs van het wetenschappelijk onderzoek en de mogelijkheid om na te denken in het kader van toerisme en hospitality management zal laten zien.

Het programma helpt ook bij de verdere professionele ontwikkeling van managers en leiders in het toerisme en hospitality management.... [-]


MPhil In Toeristisch Management (onderzoek)

Nelson Mandela Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar February 2019 Zuid-Afrika Port Elizabeth +1 more

MPhil in Tourism Management (Onderzoek) [+]

TOELATINGSEISEN

Een relevante Honours diploma, of een Postgraduate Diploma in toerisme en / of Hospitality Management of het equivalent op NQF niveau 8 met een gezamenlijke pas van 60%.

RE-TOELATING

In het geval van het proefschrift wordt ronduit verworpen door de examinatoren zal er geen verdere kans om opnieuw in te dienen een verbeterde versie van die of enige andere onderzoek proefschrift (zie Regel G4.8.5).

DUUR

De kwalificatie zal uitstrekken over een periode van minimaal een jaar en een periode van vier jaar studie maximum.

[-]