Master's in Toerisme en Hospitality in Roemenië

Vergelijk Masters Programma's in Toerisme en Hospitality in Roemenië

Toerisme en Hospitality

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Master's Opleiding in Toerisme en Hospitality in Roemenië

Lees meer

Meester In Bedrijfsbeheer In Handel En Toerisme

Danubius University
Campus Voltijd Roemenië Galați

Dit programma staat garant voor een groot aantal specialisten op het gebied van Business Administration, in de ondernemingszin van HR, gezien het feit dat elke ontwikkeling van het bedrijfsleven optimaal concurrerende groei moeten bieden met name op het gebied van handel en toerisme. [+]

Dit programma garandeert een groot aantal specialisten op het gebied van bedrijfskunde , in de ondernemersgeest van HR, gezien het feit dat elk ontwikkelingsbedrijf een optimale concurrentiële groei moet bieden, vooral op het gebied van handel en toerisme.

Zo, dit programma is gericht op het vormen van hoog gekwalificeerde specialisten die in staat van het aanbieden van de beste oplossingen op basis van de kwalitatieve-kwantitatieve analyse van de financieel-economische fenomenen die in het bedrijf veld verschijnen. De professionele vaardigheden die je hebt opgedaan na het behalen van dit programma zijn:

Een specifieke activiteit binnen een handels-, toeristisch of dienstverlenende organisatie behoorlijk en in real time uitvoeren. Op relevante en efficiënte wijze deelnemen aan de realisatie van een fase binnen een activiteitenketen van marketing of dienstverlening. Ontwikkeling van een basisarbeidswerk voor een bedrijf op het gebied van handel, toerisme of dienstverlening. Beheer en toewijzing van materiële en financiële middelen. Het ontwikkelen van een basisstudie van het benodigde materiaal of financiële middelen voor een specifiek project op het gebied van handel, toerisme of dienstverlening. Zorgen voor de werkkwaliteit in handel, toerisme en service. Assisteren bij HR-management. ... [-]