Master's in Toerisme en Hospitality in Roemenië

Vergelijk Masters Programma's in Toerisme en Hospitality in Roemenië

Toerisme en Hospitality

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Master's Opleiding in Toerisme en Hospitality in Roemenië

Lees meer

Bedrijfsvoering In De Handel En Het Toerisme

Danubius University
Campus Voltijd Roemenië Galați

Dit programma staat garant voor een groot aantal specialisten op het gebied van Business Administration, in de ondernemingszin van HR, gezien het feit dat elke ontwikkeling van het bedrijfsleven optimaal concurrerende groei moeten bieden met name op het gebied van handel en toerisme. [+]

Dit programma staat garant voor een groot aantal specialisten op het gebied van bedrijfskunde, In de ondernemende geest van HR, gezien het feit dat elke ontwikkeling van het bedrijfsleven optimaal concurrerende groei moeten bieden met name op het gebied van handel en toerisme.

Zo, dit programma is gericht op het vormen van hoog gekwalificeerde specialisten die in staat van het aanbieden van de beste oplossingen op basis van de kwalitatieve-kwantitatieve analyse van de financieel-economische fenomenen die in het bedrijf veld verschijnen.

De professionele vaardigheden opgedaan na het behalen van dit programma zijn:

De totstandbrenging van een specifieke activiteit binnen een handel, toerisme of service-organisatie behoren en in real-time - Deelnemende relevantly en efficiënt aan de realisatie van een fase binnen een activiteit keten van marketing of dienstverlening - Het ontwikkelen van een fundamentele werk van bijstand aan een onderneming in de gebied van de handel, het toerisme of de dienst - Het beheren en toewijzen van materiële en financiële middelen - Het ontwikkelen van een eenvoudige studie van de nodige materiële of financiële middelen voor een specifiek project op het gebied van handel, toerisme of de dienst - Het waarborgen van de kwaliteit van het werk in de handel, het toerisme en dienst - Assisteren bij het HR-management ... [-]