Masters Programma in Toerisme en Hospitality in Oostenrijk

Vergelijk Master's Opleidingen in Toerisme en Hospitality in Oostenrijk

Toerisme en Hospitality

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om idee├źn over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Master Porgramma in Toerisme en Hospitality in Oostenrijk

Lees meer

Master Toerisme En Leisure Management

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Voltijd 4 semesters October 2018 Oostenrijk Krems

De cursus is volledig in het Engels gegeven. 'Interculturele sensitiviteit' en het beheer van ethiek, openheid voor nieuwe communicatietechnologie├źn en creatief en origineel [+]

Master - Tourism Management and Leisure Industry

Lezing taal: Engels

De cursus is volledig in het Engels gegeven. 'Interculturele sensitiviteit' en het beheer van ethiek, openheid voor nieuwe communicatietechnologie├źn en creatieve en originele probleemoplossende vaardigheden worden gewaardeerd als fundamentele training principes.

Gebieden van expertise en vaardigheden profielen

Strategisch management kennis en leiderschapsvaardighedenSales en marketing expertiseInternationale expertise projectmanagementE-business en e-toerisme deskundigheidVreemde taleninterculturele competentieTeam, communicatie en onderhandelingsvaardighedenCreativiteit en innovatiestrategisch denken... [-]