Master's in Toerisme en Hospitality in Oekraïne

Vergelijk Master's Programma's in Toerisme en Hospitality in Oekraïne

Toerisme en Hospitality

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Oekraïne is een betaalbare, maar kwalitatief optie. Het is ook een van de mooiste landen in de EU en heeft vele mooie en industriële steden.Er zijn twee graden door de Oekraïense universiteiten verleende: de Bachelor 's Degree (4 jaar) en de Master ' s Degree (5-6 jaar)

Master in Toerisme en Hospitality in Oekraïne

Lees meer

Master In De Internationale Economie En Toerisme

Ternopil National Economic University
Campus Voltijd September 2018 Oekraïne Ternopil

Engels-talige programma is een structurele eenheid van de Faculteit International Business and Management.Tegenwoordig ongeveer honderd buitenlandse studenten studeren aan de Engels-talige programma van [+]

Engels Language Program van Internationale Economie en Toerisme

Engels-talige programma is een structurele eenheid van de Faculteit International Business and Management. Tegenwoordig is ongeveer honderd buitenlandse studenten studeren aan de Engels-talige programma van de internationale economie en toerisme.

We bereiden specialisten in International economics:

Bachelordiploma Masterdiploma

Bijzonder:

Internationale economie

Specialisaties:

"Europese economie" "Het internationale toerisme"

Wonen in hostels is beschikbaar.

Het werkterrein van onze specialisten is:

organisatorisch-administratief en analytisch werk in de agentschappen van de andere landen in de Oekraïne en in het buitenland; omgaan met de realisatie van gemeenschappelijke investeringen, handel-economische en toeristische projecten met buitenlandse partners; waarborgen en de activiteit van de gemeenschappelijke ondernemingen, investeringen en toeristische bedrijven, banken; organisatorisch-administratief werk dat zich bezighoudt met het waarborgen van de werking van de hotel-toeristische, restaurant en zakelijke dienstverlening; organisatie van de educatieve rondleidingen betreffende de studie van vreemde talen, geschiedenis, vertaling, en andere. ... [-]