Master Opleiding in Toerisme en Hospitality in Hongarije

Bekijk Masters in Toerisme en Hospitality in Hongarije

Toerisme en Hospitality

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een zee grenzende land gevonden in de regio Centraal-Europa met Hongaarse als hun officiële taal. Het land van de wiskunde en wetenschap aanpak zijn uitstekend. Het huizen 's werelds eerste technologie instituut. Het is hier dat de eerste stoommachine in Europa opnieuw werd gebouwd in 1722.

Masters Opleiding in Toerisme en Hospitality in Hongarije

Lees meer

Master in International Hotel Management

The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK
Campus Voltijd 4 - 7 maanden July 2017 Hongarije Boedapest

[+]

Beste Graduate Studies in Toerisme en Hospitality in Hongarije. . Rondleidingen van enkele Partner Hotels . [-]

Master in Events Management

The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK
Campus Voltijd 650 uur

[+]

Het doel van de Master is om ambitieuze, getalenteerde jonge mensen op te leiden in staat zijn om het te beheren , , , , , , , [-]

Meester In Gastvrijheid En Hotelmanagement

The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK
Campus Voltijd 4 - 7 maanden

De Italiaanse Kamer van Koophandel is blij met de 19e editie van de Master introduceren in Hospitality en Hotel Management. De Master in Hospitality en Hotel Management heeft tot doel studenten verschillende vaardigheden, zoals professionele leren ... [+]

De Italiaanse Kamer van Koophandel voor het Verenigd Koninkrijk is verheugd de opening van de aanvraagprocedure voor de 19e editie van de Master in Hospitality en Hotel Management aan te kondigen. gehouden in het centrum van Londen.

 

De Master in Hospitality en Hotel Management is perfect voor jonge getalenteerde mensen die willen professioneel te groeien in deze sector en op een dag het beheer van hun eigen hotel.

 

De Master is een beroepsopleiding, met de nadruk op de praktijk. Onze studenten wonen vier weken intensieve colleges (lessen zijn allemaal in het Engels), gevolgd door een drie tot zes maanden stage in een prestigieus hotel in Londen.

 

... [-]