MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Toerisme en Hospitality Management in Zuid-Afrika

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

De Master in Toerisme en Hospitality bereidt studenten voor op een carrière in het midden-of hoger-level management in het toerisme en de horeca. Het programma is gebaseerd op zowel het praktische gebruik van technieken en de theoretische basis die de industrie definieert.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Master's Programma in Toerisme en Hospitality Management in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Toerisme en Hospitality Management, Zuid-Afrika Filter

Master In Toerisme En Hospitality Management (RD)

University of Johannesburg
Executive opleidingen
jan 2021
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus

Het doel van de master Toerisme en Hospitality Management is het ontwikkelen van het vermogen van de student om vraagstukken in verband met toerisme en gastvrijheid te onderzo ...

Lees meer