MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Toerisme Management in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife Spanje

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Toerisme management cursussen kan een aantal verschillende onderwerpen met betrekking tot de reisindustrie te dekken. Studenten kunnen lessen in de inkomsten, human resources, ondernemerschap, duurzaamheid en milieu. De onderwerpen die aan bod komen zijn grotendeels afhankelijk van de belangen en doelen van een specifieke student.

 

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Top Master's Programma in Toerisme Management in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife in Spanje

1 Resultaten in Toerisme Management, Santa Cruz de Tenerife Filter

Master's degree in management en toerisme planning

Universidad de La Laguna
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
Spaans
Campus

De Master in Tourism Management en Planning is geĆÆntegreerd in de nieuwe postdoctorale studie, volgens de richtlijnen voor de ontwikkeling van de Europese ruimte voor hoger on ...

Lees meer