MASTERSTUDIES

3 Masters in Toegepaste Wetenschappen 2020

Het volgen van een masterdiploma op elk gebied is een opwindende onderneming, omdat het groei in iemands academische en carrièrekoeleinden markeert. Masterdiploma's zijn gevorderde graden waarvoor vooropleiding en ervaring op specifieke gebieden vereist is, en ze zijn ontworpen om professionals te helpen dieper in te gaan op het door hen gekozen vakgebied.

Je vraagt ​​je misschien af: "Wat is een Master in toegepaste wetenschappen?" Het is een programma dat werkt met professionals die een carrière opbouwen die de wetenschappelijke disciplines overspant, inclusief de gebieden van techniek en technologie. Deze programma's bieden meestal een sterke nadruk in twee of meer wetenschappen, en cursussen kunnen worden gebouwd rond de praktische toepassingen en bevindingen in de velden. Faculteit in deze programma's overspannen de disciplines, vaak met meerdere publicaties in verschillende aandachtsgebieden zelf.

In deze opleiding kunnen studenten praktisch experimentontwerp, procedures voor laboratoriumdocumentatie en tijdmanagementvaardigheden leren waarmee ze verder kunnen gaan in hun vakgebied. Omdat toegepaste wetenschappelijke graden in verschillende sectoren worden gebruikt, zorgt het vermogen om de disciplinaire nadruk voor elke student aan te passen ervoor dat ze op de meest relevante manieren worden geleerd.

Programma's op dit niveau duren meestal twee tot drie jaar voor de meeste voltijdstudenten. De kosten van het programma variëren aanzienlijk van school tot school en van land tot land, dus het is belangrijk om de lessen van elke individuele school te onderzoeken.

Afgestudeerden in toegepaste wetenschappen worden vaak door vele bedrijven over de hele wereld als laboratoriumtechnicus opgezocht. Nurse practitioners met extra graden in toegepaste wetenschappen kunnen ook veel gevraagd zijn. Diplomahouders in de toegepaste wetenschappen kunnen zelfs werk vinden als compliance-specialisten in kwaliteitscontroleprogramma's. Hun brede scala aan wetenschappelijke kennis en de toepassingen ervan voor realistische technische problemen kunnen hen voorbereiden op dergelijke gedetailleerde technische posities.

De meeste universiteiten die een breed scala aan wetenschappelijke opleidingen aanbieden, bieden een diploma toegepaste wetenschappen. Zoek vandaag nog een sterk online programma op een locatie naar keuze. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Toegepaste Wetenschappen Filter

Master in de toegepaste meting wetenschap

University of Tartu
MSc
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

MSc in Applied Science Measurement biedt een grondige kennis en vaardigheden op het gebied van laboratorium en technologische metingen.

Lees meer

Applied Conservation Genetics with Wildlife Forensics (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof Dev - Online leren)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
MSc
14 sep 2020
<
Deeltijd
28 aug 2020
Engels
Online

Het programma is opgezet als een institutionele samenwerking tussen de Universiteit van Edinburgh en SASA (Science and Advice for Scottish Agriculture), een overheidsfacilitei ...

Lees meer

Meester van de natuur-en toegepaste wetenschappen

Missouri State University
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Het MNAS programma is de enige van zijn soort in het zuidwesten van Missouri regio. Dit unieke programma biedt een breed spectrum aan keuzes voor het selecteren van twee studi ...

Lees meer