MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Toegepaste Natuurkunde in Saudi Arabië

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een Master in Applied Physics zal de student trainen in fysische modellering, experimentele technieken, laboratorium-praktijken, simulatie en modellering. Studenten die deze master programma in staat deel te nemen aan lichamelijke onderzoek zal zijn nadat evenals het kunnen werken voor farmaceutische bedrijven en andere zware industrieën die experimentele procedures vereisen hun diploma.

Saoedi-Arabië is een van de twee genoemde landen voor hun koninklijke families, samen met het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië. Er zijn nogal wat werk voor expats in Saoedi-Arabië. Het 's aan te bevelen om te leren hoe om te lezen Arabisch, basic tajweed, en een aantal elementaire spreekvaardigheid voordat u komt.

Masters Opleiding in Toegepaste Natuurkunde in Saudi Arabië

1 Resultaten in Toegepaste Natuurkunde, Saoedi-Arabië Filter

Master in toegepaste natuurkunde

King Abdullah University of Science and Technology
Master
<
Voltijds
<
3 semesters
Engels
Campus

Het Applied Physics-programma voor zowel MS als Ph.D. studenten willen stevige kennis bieden over basiswetenschap om de fysica op nanoschaal te begrijpen, en hulpmiddelen om d ...

Lees meer