Master Porgramma in Theologie in Zwitserland

Bekijk alle Graduate Studies in Theologie in Zwitserland

Theologie

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Theologie is een fascinerende studie van religieuze tradities door de eeuwen heen en de effecten daarvan op de wereld economie, politiek en geschiedenis. Terwijl sommige studenten kunnen gaan om te werken binnen een bepaald geloof, anderen kunnen deze mate te gebruiken om hun begrip van de goddelijke verdiepen alsook overtuigingen van mensen.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Master's Programma in Theologie in Zwitserland

Lees meer

Meester Van De Theologie

University of Geneva
Campus Voltijd 4 semesters February 2018 Zwitserland Genève

De Master of Theology is een 120-krediet programma gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Genève en de Universiteit van Lausanne. Met het oog op de toenemende vraag naar flexibiliteit te voldoen, een afstandsonderwijs optie is nu beschikbaar: studenten kunnen beslissen om elke cursus te nemen in de klas of via onze interactieve internet-platform. [+]

Beste Masters in Theologie in Zwitserland. Master of Theology De Master of Theology is een 120-krediet programma gezamenlijk aangeboden door de Universiteit van Genève en de Universiteit van Lausanne. Met het oog op de toenemende vraag naar flexibiliteit te voldoen, een afstandsonderwijs optie is nu beschikbaar: studenten kunnen beslissen om elke cursus te nemen in de klas of via onze interactieve internet-platform. Van de 7 gebieden van onderzoek in de theologie, studenten selecteert u 6 en voltooien van een programma van 12 studiepunten in elk gebied. Met de 18 overblijvende keuzevak studiepunten kunnen de studenten hun algemene opleiding in de theologie (bijvoorbeeld via cursussen in de 7e gebied) te versterken of zich specialiseren in een of twee van de voorgestelde gebieden van de studie. PLEKKEN OM TE STUDEREN: Oude Testament / Hebreeuwse Bijbel nieuwe Testamen Geschiedenis van het Christendom systematische theologie ethiek praktische theologie Religieuze studies cursussen van de Master's worden gegeven in de klas of via een afstand-learning platform, aan de Universiteit van Genève of de Universiteit van Lausanne. Voor meer informatie, bezoek: http://www.unige.ch/collegetheologie Leerplan Cursussen (90Credits): Gebied A: 30 studiepunten Gebied B: 30 studiepunten Gebied C: 30 studiepunten Gebied D: 30 studiepunten Gebied E: 30 studiepunten Gebied F: 30 studiepunten Opties: 30 studiepunten Proefschrift (90Credits) Mobiliteit Studenten kunnen gaan op uitwisseling ongeacht hoeveel studiepunten zij aan de faculteit hebben afgerond. Studenten kunnen niet meer dan 30 credits te verdienen (of breng niet meer dan één semester) over de uitwisseling. www.unige.ch/exchange Kansen Een Master of Theology leidt tot een... [-]