Master's in Theologie in Tsjechië

Zoek Master Programma's in Theologie in Tsjechië

Theologie

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Hoewel sommige mensen theologie te studeren voor te bereiden op een bepaalde religieuze orde, anderen studeren aan het goddelijke te begrijpen. Door de herziening van religieuze en filosofische overtuigingen in de geschiedenis, kunnen de studenten krijgen een beter te begrijpen, niet alleen op elk van de specifieke tradities, maar ook over het geloof van mensen in het algemeen.

De Tsjechische Republiek, is een land in Centraal-Europa. Het land wordt begrensd door Duitsland in het westen, Oostenrijk in het zuiden, Slowakije in het oosten en Polen in het noorden. De hoofdstad en grootste stad, met 1,3 miljoen inwoners, is Praag.

Masters Opleiding in Theologie in Tsjechië

Lees meer

Master In De Protestantse Theologie

Charles University Protestant Theological Faculty
Campus Voltijd 2 jaar October 2017 Tsjechië Praag

Afgestudeerden zijn uitgerust met een kennis van de christelijke theologie in zijn historische, systematische en praktische dimensies. Ze zijn in staat om te werken met bijbelse teksten in de oorspronkelijke talen en zijn bedreven in de hermeneutiek van christelijke teksten, met een bijzondere nadruk op de traditie van de Reformatie, en in dialoog met andere christelijke tradities, met de filosofie en de sociale wetenschappen. [+]

Top Master's Opleidingen in Theologie in Tsjechië. Afgestudeerden zijn uitgerust met een kennis van de christelijke theologie in zijn historische, systematische en praktische dimensies. Ze zijn in staat om te werken met bijbelse teksten in de oorspronkelijke talen en zijn bedreven in de hermeneutiek van christelijke teksten, met een bijzondere nadruk op de traditie van de Reformatie, en in dialoog met andere christelijke tradities, met de filosofie en de sociale wetenschappen. Zij zijn vertrouwd met de fenomenologie van de religie, met de traditionele wereldgodsdiensten en nieuwe religieuze bewegingen. Beschrijving van het toelatingsexamen en evaluatiecriteria Het toelatingsexamen vindt plaats in een ronde en heeft een schriftelijk en een mondeling gedeelte. Het schriftelijk gedeelte testen van de kennis van bijbelse theologie (met inbegrip van de oorspronkelijke talen), systematische theologie, historische theologie, wereldreligies en filosofie. Het mondeling gedeelte is een interview met specifieke kwalificaties verzoeksters vast te stellen voor de opleiding. Beoordelingscriteria: de twee delen van het toelatingsexamen worden beoordeeld door punten te geven een maximum totaal van 100 (50 voor het schriftelijk examen en 50 voor de mondelinge interview). De examinatoren markering van de schriftelijke gedeelte zal de identiteit van de aanvragers niet. Voorwaarden voor toelating De kandidaten die het meest succesvol zijn in het toelatingsexamen zal worden aanvaard. De decaan zal het aantal punten nodig om geaccepteerd te bepalen. Informatie over de uitoefening van de afgestudeerden Afgestudeerden kunnen gebruik maken van hun studie te maken in de dienst van hun kerken en predikanten in de parochies, in de catechese, educatieve en... [-]