Master's Opleiding in Theologie in Macau

Bekijk Masters Programma's in Theologie in Macau

Theologie

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Theologie bestudeert de aard van de godheid door middel van herziening van een verscheidenheid van religieuze en filosofische overtuigingen. Het is soms, maar niet noodzakelijk, onderzocht om te werken binnen een bepaalde religie. Cursussen opgenomen kunnen vergelijkende religie, filosofie en spirituele geschriften, evenals effecten van religie op de geschiedenis, economie en politiek.

Macau, ook gespeld Macao, is een van de twee speciale administratieve regio van de People 's Republic of China, de andere is Hong Kong.

Master's Opleiding in Theologie in Macau

Lees meer

Meester In Portugeestalige Studies

University of Saint Joseph
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Macao

Deze Master in Portugeestalige Studies gericht op ondersteuning van de wetenschappelijke kennis, onderzoek en de discussie de toenemende ontwikkeling van de economische en commerciële betrekkingen tussen de Volksrepubliek China .... [+]

Deze Master in Portugeestalige Studies programma wordt onderwezen in het Engels en de master-graad wordt toegekend door USJ en de Katholieke Universiteit van Portugal.

Master in Portugeestalige Studies

Macau is aangewezen als het platform voor China's relaties met het Portugees-sprekende landen, een begrijpelijke beslissing, gezien de bijzondere historische en culturele banden met Portugal en de volken die zijn de opvolgers van de voormalige koloniën. Deze Master heeft tot doel te ondersteunen met wetenschappelijke kennis, onderzoek en de discussie de toenemende ontwikkeling van de economische en commerciële betrekkingen tussen de Volksrepubliek China en de Portugees-sprekende landen, via Macau. ... [-]