Master's Programma in Theologie in Hannover Duitsland

Top Graduate Studies in Theologie in Hannover Duitsland

Theologie

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Hoewel sommige mensen theologie te studeren voor te bereiden op een bepaalde religieuze orde, anderen studeren aan het goddelijke te begrijpen. Door de herziening van religieuze en filosofische overtuigingen in de geschiedenis, kunnen de studenten krijgen een beter te begrijpen, niet alleen op elk van de specifieke tradities, maar ook over het geloof van mensen in het algemeen.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Hannover is de hoofdstad van Neder-Saksen, Duitsland. Het is bekend voor het hosten van de jaarlijkse commerciële beurzen in het land. Het heeft een bevolking van meer dan 500.000 inwoners. Het heeft een aantal universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs.

Beste Master Opleiding in Theologie in Hannover in Duitsland

Lees meer

Master In De Interculturele Theologie

University of Göttingen
Campus Voltijd 4 semesters October 2017 Duitsland Göttingen Hannover Brunswick Clausthal-Zellerfeld +3 more

MA-programma Interculturele Theologie biedt een unieke combinatie van theorie en praktijkervaringen. Onderwijstaal is Engels. [+]

Master Programma's in Theologie in Hannover Duitsland. MA-programma Interculturele Theologie biedt een unieke combinatie van theorie en praktijkervaringen. Onderwijstaal is Engels. De studie cursus duurt vier termen en wordt aangeboden door de universiteit van Göttingen in samenwerking met de Hogeschool voor Interculturele Theologie Hermannsburg (Fachhochschule). Het zorgt voor basiskennis over interculturele theologie, die in een project in het buitenland of in Duitsland worden toegepast. De Master degree in aanmerking komt voor de verschillende banen in de kerken, in niet-gouvernementele organisaties, media, instellingen voor volwassenenonderwijs of wetenschappelijke instituten. Programma: Interculturele Theologie MA Degree: Master of Arts Standard periode van studie: vier semesters Start: winter semester Toelatingseisen: Zie hieronder Toepassing: Om de Faculteit Deadline: 1 mei Taal vereiste: Engels (verificatie nodig is, zie hieronder) programma beschrijving De MAprogramme Interculturele Theologie is gericht op het uitrusten van afgestudeerden om interculturele, interreligieuze en interkerkelijke communicatie en samenwerking te bevorderen. Het programma stelt studenten in staat om diepgaande wetenschappelijk werk te verrichten met betrekking tot theologisch verantwoorde praktijken binnen interculturele en interreligieuze communicatie en educatie processen. Het programma brengt daarom kennis over structurele elementen, vormen en transformatieprocessen van de christelijke boodschap in verschillende culturele contexten. Het stelt studenten om anaylse en begrijpen van de trans- en interculturele personages en de diversiteit van de culturele vorm van christendom. Studenten zullen leren om verantwoord contextueel communiceren het Evangelie en de interactie van de christenen met mensen van andere religies te geven, evenals het analyseren van de theologische, sociale, politieke en economische omstandigheden van de (inter) culturele transformatieprocessen.... [-]