Master's Programma in Televisiewetenschappen

Top 4 Master's Programma's in Televisiewetenschappen 2019

Televisiewetenschappen

Het verkrijgen van een Master in Television Studies vereist uitgebreide studie door middel van een erkende universitaire opleiding. Studenten die hun carrièremogelijkheden bij het afstuderen te verhogen moet rekening houden met de vele opties die beschikbaar zijn om ze van de ene instelling naar de volgende.

 

Wat is een Master in Television Studies? Studenten met een creatieve geest en een passie voor film vinden vaak dat ze worden getrokken naar de tv en filmindustrie. Nastreven van post graduate onderwijs in televisie omvat vaak de studie van de digitale film, de geschiedenis van de televisie en film, evenals de sociale en politieke aspecten van de film en hoe ze invloed hebben op het publiek. Binnen televisie studies, kunnen studenten kiezen voor meer specifieke gebieden van de studie die een beroep op hun individuele talenten en interesses.

 

Door het verkrijgen van een master-niveau onderwijs in televisie studies, kunnen studenten de hands-on ervaring die nodig is om een ​​effect in de hedendaagse televisie en filmindustrie te maken krijgen.Post-graduate onderwijs onderzoek kan nieuwe deuren openen voor netwerken en carrière gebouw.

 

Wanneer het proberen om vooruit voor de kosten van een Master in Television Studies programma te plannen, is het belangrijk dat leerlingen begrijpen de wisselende collegegeld tarieven die in de plaats van de ene instelling naar de volgende. De prijs van het collegegeld kan enorm variëren in verschillende regio's van de wereld, en dit kan te wijten zijn aan factoren zoals programma populariteit, omvang van de instelling, of gewaardeerde instructie. Studenten kunnen werken met een financieel adviseur op hun school van belang zijn voor de kosten van het invullen van hun gekozen programma te bepalen.

 

Na het afstuderen, kunnen studenten de werkgelegenheid in gebieden zoals scenarioschrijven, decorontwerp voor televisie of theater, en filmproductie zoeken. De mogelijkheden binnen de televisie-industrie zijn eindeloos, met tientallen individuen nodig is op een enkele set naar een tv-show of film te produceren.Voor studenten met een interesse in het verbeteren van hun kennis van de televisie en aanverwante technologieën, meer te leren over een Master in Television Studies programma kan hen helpen om de juiste belangrijkste binnen het veld te selecteren.

 

Om online te solliciteren voor scholing, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Master's degree in tv-productie

TRACOR - Escuela de Comunicación
Campus Voltijd 1750 uur November 2019 Spanje Madrid

De Master in Television Production is een graduate programma officieel geldig is, volledig aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHOR) en gericht op de uitoefening van het beroep binnen het medium televisie, onderwezen in samenwerking Tracor, het Institute of Arts communicatie (leider sinds 1989 in de opleiding van mensen met een duidelijke roeping door de professionele gebied van communicatie) en San Pablo CEU University (met meer dan 75 jaar ervaring in het opleiden in Spanje). [+]

Welkom op de tv. Welkom bij Master Television, CREATVTY, het concept gecreëerd door Tracor synthetisch slechts graduate programma officieel en geldig in heel Europa uit te leggen: de Master in Production Television (MTV).

De Master in Television Production is een graduate programma officieel geldig is, volledig aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHOR) en gericht op de uitoefening van het beroep binnen het medium televisie, onderwezen in samenwerking Tracor, het Institute of Communication Arts (leider sinds 1989 in de vorming van mensen met een duidelijke roeping door de professionele gebied van communicatie) en San Pablo CEU University (met meer dan 75 jaar ervaring in het opleiden in Spanje).... [-]


Master's degree in film en televisie script

Carlos III University of Madrid
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Spanje Madrid Barcelona Frankrijk Parijs Verenigd Koninkrijk Londen +5 more

De Masters is gericht op diegenen die geïnteresseerd zijn in de audiovisuele schriftelijk, geleerden van film en televisie en in het algemeen mensen die geïnteresseerd zijn in het schrijven van fictie ... [+]

MA in Schrijven voor Film en Televisie

De Masters is gericht op universitair afgestudeerden geïnteresseerd zijn in de audiovisuele schriftelijk, geleerden van film en televisie en in het algemeen geïnteresseerd zijn in het schrijven van fictie, als de kunst van het script is de beste leren voor de bouw van verhalen.

DOELSTELLINGEN

De Masters is gericht op "het schrijven voor het scherm," de theorie en de praktijk van fictie script voor film en televisie ..

ONDERWIJS

Drie belangrijke thema's lopen door de meester:

schrift de vorm van het verhaal tekens

Deze onderwerpen worden toegevoegd, ook met een lange termijn, de Television Workshop, dat zowel de specifieke kenmerken en tv-script schrijven routines dekt voor dramaserie. Screenwriter opleiding wordt afgerond met de hulp van de theoretische en praktische disciplines uit:... [-]


Meester in televisie, radio & film

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications
Campus Voltijd 1 jaar July 2019 Verenigde Staten Syracuse

Ons programma voor afgestudeerde televisie, radio en film laat je zien hoe films worden geregisseerd, hoe tv- en filmscripts worden geschreven en hoe radioprogramma's worden geproduceerd. U leert hoe u verhalen kunt vertellen met beeld en geluid. Je zult systemen van productie, distributie en tentoonstelling bestuderen. [+]

Ons programma voor afgestudeerde televisie, radio en film laat je zien hoe films worden geregisseerd, hoe tv- en filmscripts worden geschreven en hoe radioprogramma's worden geproduceerd. U leert hoe u verhalen kunt vertellen met beeld en geluid. Je zult systemen van productie, distributie en tentoonstelling bestuderen. En je zult samenwerken met onze ervaren faculteit om je eigen programma op te bouwen op basis van je interesses en doelen.

Je leert ook van succesvolle en beroemde gastsprekers die de campus bezoeken of deelnemen aan lessen via Skype. Onze connecties in Los Angeles, New York en andere wereldwijde amusementscentra bieden u professioneel advies en inside-tips voor het maken van televisie, radio, film en internet.... [-]


Meester in vergadering

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Campus 11 semesters September 2019 Spanje Barcelona

In de master's vorm je zowel in het analytisch-reflectieve aspect van het audiovisuele materiaal als in het gebruik van tools en assemblagesoftware. [+]

Over de meester

De cinematografische montage is enorm geëvolueerd parallel aan de cinematografische taal zelf. Dankzij technische vooruitgang is dit niet langer het onzichtbare element van de klassieke cinema dat als een van de meest expressieve instrumenten wordt beschouwd.

De techniek van montage getransformeerde primitieve cinema die de uitwerking toeliet van meer complexe vertellingen, die stemmen en tijden afwisselden, waardoor de zogenaamde klassieke cinema ontstond. Het opende ook de deur naar de ontknoping van beelden, zoals de voorhoede ontdekte. En daarmee hielp hij met het legitimeren van cinema als een kunst.

Deze cursus biedt jarenlange training aan de nieuwe editors en redacteuren, technici en makers van de audiovisuele media en de cinema van het heden en de toekomst.... [-]