Master's Opleiding in Televisie Journalistiek

Top 2 Graduate Studies in Televisie Journalistiek 2019

Een master's degree volgt de bachelor's degree, gericht op het bereiken van geavanceerde kennis van een bepaald vakgebied of beroepspraktijk. Het is het eerste niveau van graduate onderwijs en wordt beschouwd als een diploma van de tweede cyclus in de academische wereld, voorafgaand aan het doctoraat.

Wat is een master in broadcast-journalistiek? Deze graad bereidt studenten voor op loopbanen in de uitzending en elektronische journalistiek door middel van theoretische studie en praktische training. Productie- en redactievaardigheden voor radio en televisie kunnen worden aangeleerd, evenals financiering voor onderzoek en productie. Onderwerpen die onder de aandacht worden gebracht, kunnen schrijven, informatieverzameling, rapportage en verankering op verschillende platforms zijn. Andere mogelijke cursussen zijn bijvoorbeeld de uitzendgeschiedenis, de regels en voorschriften van de branche, aankondigingen van openbare diensten, veld- en studioprestaties, geluid en beeldmateriaal.

Studenten die het masterdiploma in uitzendingsjournalistiek behalen, leren de specifieke creatieve en technische productievaardigheden die nodig zijn voor het uitzenden op traditionele en nieuwe mediaplatforms. Communicatie en spraaktraining, showhosting en scriptscript zijn nuttig voor toekomstige rollen.

De kosten van een master in broadcast-journalistiek variëren en zijn vaak gebaseerd op de onderwijsinstelling en de duur van het programma, die minstens een jaar duurt. Het type school en of het internationaal is, heeft ook invloed op de kosten.

Afgestudeerden van dit type programma kunnen een carrière in uitzending, sociale media of multimedia verwachten. Ze krijgen meestal de ervaring die nodig is voor posities in kleine en middelgrote markten, die hen uiteindelijk voorbereiden op vacatures in grotere markten of bij grote uitzendnetwerken. Enkele bezettingsvoorbeelden zijn productie-assistent voor een sportnetwerk, producent van een Spaans taalnetwerk, mediabediening voor een professioneel sportteam en een elektronische grafische operator voor een groot nieuwsnetwerk op kabelgebied.

Master in Broadcast Journalistiekprogramma's worden wereldwijd aangeboden door verschillende instellingen. Ze kunnen campusgebaseerd, online of beide zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Ma in de uitzending productie voor radio en televisie

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Ierland Dublin

Deze productie-centered programma zal afgestudeerden van elke discipline die willen redactie en productie vaardigheden in radio-en televisie-uitzendingen, en degenen die willen specialistische vaardigheden op gebieden zoals programma voor onderzoek en productie financiering voor uitzending verwerven interesseren. [+]

Wat is Broadcast productie voor radio en televisie?

Deze productie-centered programma zal afgestudeerden van elke discipline die willen redactie en productie vaardigheden in radio-en televisie-uitzendingen, en degenen die willen specialistische vaardigheden op gebieden zoals programma voor onderzoek en productie financiering voor uitzending verwerven interesseren. Het programma leidt studenten met de essentiële productie praktijken om een ​​carrière in de radio-en televisieproductie voort te zetten.

De MA omvat studio productietechnieken; redactionele en scenarioschrijven vaardigheden; single-en multi-werking van de camera; microfoon en geluidsopname vaardigheden; productie management; radio-en tv-presentatie, productie en regie; bewerken voor radio en televisie. ... [-]


Master in broadcast en digitale journalistiek

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications
Campus Voltijd 1 jaar July 2019 Verenigde Staten Syracuse

Het afstudeerprogramma Newhouse in de uitzend- en digitale journalistiek is ontworpen om de noodzakelijke combinatie van praktische training en theoretische studie te bieden om je voor te bereiden op een carrière in de elektronische journalistiek. [+]

Wat is de focus van het programma?

Het afstudeerprogramma Newhouse in de uitzend- en digitale journalistiek is ontworpen om de noodzakelijke combinatie van praktische training en theoretische studie te bieden om je voor te bereiden op een carrière in de elektronische journalistiek.

Bij het voltooien van dit 40-credits curriculum, volg je cursussen in: schrift Verzamelen en rapporteren van informatie Editing PRODUCTIE Verankering in traditionele en nieuwe platforms

Onze professionele faculteitsleden benadrukken hands-on ervaring in alle cursussen en moedigen je aan om stages te volgen bij televisie, radiostations en multimedia nieuwsoperaties. Kleine klasgroottes zorgen voor onschatbare een-op-een interactie tussen studenten en docenten.... [-]