Deeltijd Master in Telecommunicatie in Azië

Top Deeltijd Master Programma's in Telecommunicatie 2019 in Azië

Telecommunicatie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Een Master in Telecommunicatie is een diploma steeds noodzakelijker voor verschillende sectoren, zoals office informatie, bedrijfsnetwerken, bankieren of internet. Het leert over het ontwerp, de ontwikkeling, implementatie en het beheer van de telecommunicatie.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Master's Opleiding Deeltijd in Telecommunicatie in Azië

Lees meer

Master in draadloze communicatiesystemen

Open University Of Cyprus
Online Deeltijd 2 jaar September 2019 Cyprus Cyprus Online

Het doel van het postgraduate programma "Draadloze communicatiesystemen" is om de principes te promoten die het ontwerp en de werking van cellulaire en andere draadloze breedbandtelecommunicatiesystemen bepalen (bijv. 2G / 3G / 4G, 802). Het programma heeft betrekking op ontwerpprincipes, hun architecturen, hun dimensionering, veiligheidskwesties en voorbeelden van toepassingen en diensten. [+]

Het doel van het postgraduate programma "Draadloze communicatiesystemen" is om de principes te promoten die het ontwerp en de werking van cellulaire en andere draadloze breedbandtelecommunicatiesystemen bepalen (bijv. 2G / 3G / 4G, 802). Het programma heeft betrekking op ontwerpprincipes, hun architecturen, hun dimensionering, veiligheidskwesties en voorbeelden van toepassingen en diensten. Het programma leert die gespecialiseerde kennis, theorieën, technologieën en technieken die nodig zijn voor het ontwerpen van mobiele telefoniesystemen (bijv. GSM, UMTS, LTE enz.) En andere kleine, middelgrote en grote draadloze breedbandnetwerken.

Studenten krijgen ook de mogelijkheid om de theoretische kennis die ze zullen verwerven toe te passen via de gespecialiseerde modules van de Labs.... [-]