MASTERSTUDIES

Afstandsonderwijs Master Opleidingen in Tekenen 2021

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

De leerlingen oefenen vaak tekenen in een poging om hun observationele vaardigheden en handvaardigheid te scherpen door het manipuleren van kunst levert om beelden te creƫren. Een volledig curriculum in het onderwerp kan een onderzoek van de historische tekenmethoden alsook praktische studio sessies bevatten.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Afstandsonderwijs Masters Opleiding in Tekenen

1 Resultaten in Tekenen, Afstandsonderwijs Filter

Master in Character Animation

Universal Arts School
Master
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Spaans
Campus
Online

Bestudeer animatie zoals in een echte productieomgeving. Het doel van deze cursus is om je te leren werken in het creatieve veld om op professioneel niveau elk soort werk te p ...

Lees meer