MASTERSTUDIES

2 Masters in Executive Technology 2020

Masteropleidingen zijn kansen hoger onderwijs die vaardigheden geleerd op school verder te ontwikkelen en, vaak, op de werkplek. Terwijl sommige programma's zijn geschikt voor studenten die wensen om direct naar graduate school, anderen zijn geschikt voor professionals die reeds hebben verdiend een aanzienlijk niveau van het onderwijs.

 

Aankomende studenten kunnen vragen, "wat is een Master in Executive-technologie?" Het antwoord omvat in het algemeen een beschrijving van klassen betreffende onderwerpen zoals de architectuur van een IT-organisatie, de ontwikkeling van het bedrijfsleven strategie├źn, en IT governance. Het belangrijkste doel van dit soort programma's is vaak om leiders te doordringen in het veld met het bewustzijn van duurzaamheid en oog voor effectieve innovatie. Deze programma's kunnen worden gericht op professionals die al beschikken over een geavanceerde graad in een gerelateerd veld en hebben een bepaald aantal jaren werkzaam in de industrie.Met de voltooiing van het programma, afgestudeerden toegang tot de zeer concurrerende posities te vinden en zijn goed voorbereid op leidinggevende functies te houden. Met een internationaal geaccepteerde diploma en een reeks professionele certificeringen, kunnen afgestudeerden bereid zijn om top-ranking posities in de uitvoerende technologische industrie te houden.

 

Degenen aspirant-studenten die hopen om hun kansen te verbeteren door middel van permanente educatie kunnen hun opties door het programma lijst te herzien. Om het proces te stroomlijnen, vul het daarvoor bestemde formulier. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Executive Technology Filter

Executive Master of Enterprise IT Architecture

Antwerp Management School
Executive opleidingen
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Deze master streeft naar de ontwikkeling van vaardigheden om de onderneming te innoveren. De deelnemers verwerven kennis om complexiteit te beheersen en om de architect van ee ...

Lees meer

Master in marketing, verkoop en digitaal strategiemanagement

Innovation & Entrepreneurship Business School
Masters
<
Deeltijd
<
1125 uur
Spaans
Spanish
Online

In de Executive Master in Marketing, Sales en Digital Strategy Management leert u stap voor stap om een geïntegreerd marketingplan te ontwikkelen met een wereldwijde visie op ...

Lees meer