Filter
Master Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters Programma's in Executive Technology 2019

Masteropleidingen zijn kansen hoger onderwijs die vaardigheden geleerd op school verder te ontwikkelen en, vaak, op de werkplek. Terwijl sommige programma's zijn geschikt voor studenten die wensen om direct naar graduate school, anderen zijn geschikt voor professionals die reeds hebben verdiend een aanzienlijk niveau van het onderwijs.

 

Aankomende studenten kunnen vragen, "wat is een Master in Executive-technologie?" Het antwoord omvat in het algemeen een beschrijving van klassen betreffende onderwerpen zoals de architectuur van een IT-organisatie, de ontwikkeling van het bedrijfsleven strategieën, en IT governance. Het belangrijkste doel van dit soort programma's is vaak om leiders te doordringen in het veld met het bewustzijn van duurzaamheid en oog voor effectieve innovatie. Deze programma's kunnen worden gericht op professionals die al beschikken over een geavanceerde graad in een gerelateerd veld en hebben een bepaald aantal jaren werkzaam in de industrie.Met de voltooiing van het programma, afgestudeerden toegang tot de zeer concurrerende posities te vinden en zijn goed voorbereid op leidinggevende functies te houden. Met een internationaal geaccepteerde diploma en een reeks professionele certificeringen, kunnen afgestudeerden bereid zijn om top-ranking posities in de uitvoerende technologische industrie te houden.

 

Degenen aspirant-studenten die hopen om hun kansen te verbeteren door middel van permanente educatie kunnen hun opties door het programma lijst te herzien. Om het proces te stroomlijnen, vul het daarvoor bestemde formulier. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Executive Technology

Antwerp Management School

Deze master richt zich op de ontwikkeling van vaardigheden om de onderneming te innoveren. De deelnemers verwerven kennis om complexiteit te beheersen en de architect van ... [+]

Executive Master of Enterprise IT Architecture

Steeds meer organisaties erkennen de noodzaak van een stevige en flexibele enterprise ontwerp en de exploitatie, waarbij informatiesystemen in toenemende mate een belangrijke rol spelen, voor de realisatie van behendigheid en strategisch succes. Hoewel er een veelvoud aan modellen en kader bij de hand in het professionele domein, bedrijven moeten nog steeds de uitdaging van het omzetten van deze ideeën in de praktijk aan te pakken.

Wegens een gebrek aan eenvoudige oplossingen, veel bedrijven op zoek naar geavanceerde kennis met een stichting in het onderzoek. Om aan deze vraag Antwerp Management School en de TU Delft voldoen - Delft TopTech hebben een uitzonderlijk co-operatie om een ​​state-of-the-art te bieden gevestigde Executive Master of Enterprise IT-architectuur. Deze internationale programma verder, waar toegepast onderzoek van Antwerp Management School, de TU Delft en het is de internationale onderzoekspartners uiteinden, gericht op duurzame, innovatieve en gegrond concepten met een bewezen praktische toepasbaarheid bieden.... [-]

België Antwerpen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands