Deeltijd Master Opleiding in Technologie-Studies in de Verenigde Phoenix Verenigde Staten

Beste Deeltijd Masters in Technologie-Studies in de Verenigde Phoenix Verenigde Staten 2018

Technologie-Studies

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Techniek algemeen omschreven als een verzameling processen die worden gebruikt om goederen of diensten. Technologie verwijst derhalve naar de kennis van deze processen, of de processen zelf, die vaak ingebed in machines of inrichtingen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De staat Arizona heeft van 55 hoger onderwijs instellingen, zowel publieke als private.Sommige van de gerenommeerde namen zijn de Argosy University, DeVry University en de University of Arizona

Deeltijd Master Opleiding in Technologie-Studies in de Verenigde Phoenix in de Verenigde Staten

Lees meer

meester van informatiesystemen

University of Phoenix Online
Online Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Phoenix

De Master of Information Systems (MIS) programma levert de kennis om met succes toepassen van informatie-systemen theorie en beginselen van de echte wereld zakelijke kansen en uitdagingen aan te pakken. [+]

De Master of Information Systems (MIS) programma levert de kennis om met succes toepassen van informatie-systemen theorie en principes om uitdagingen aan te pakken echte wereld zakelijke mogelijkheden en. Onder begeleiding van arts faculteit, zal de student gebruik van innovatieve digitale materialen om de rol van business systemen te begrijpen binnen de organisatie, te begrijpen en toe te passen de principes van systemen analyse en ontwerp, te analyseren en informatie technologieën te evalueren en om het project te creëren, risico's, en informatiesystemen strategische plannen.

[-]

meester van informatiesystemen / management

University of Phoenix Online
Online Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Phoenix

De Meesters van Information Systems / Management (MIS / M) programma is gericht op het verwerven van informatie-technologie theorie en de toepassing van de theorie en praktijk de echte wereld zakelijke kansen en uitdagingen [+]

De Meesters van Information Systems / Management (MIS / M) programma is gericht op het verwerven van informatie-technologie theorie en de toepassing van de theorie en praktijk de echte wereld zakelijke kansen en uitdagingen. De cursussen bieden de huidige theorie en kennis van de essentiële informatie-technologie en de basis van de bedrijfsvoering. Terwijl cursussen te onderzoeken een breed scala van IT-middelen, de cursussen benadrukken het beheer van dergelijke middelen om een ​​organisatie uitdagingen en doelen te bereiken.

Het programma heeft zes belangrijke onderwerpen:

1. Business Management

2. Business Systems Analysis and Design

3. Programmering ... [-]