Filter
Master Studies
Filipijnen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Master Programma's in Technologiestudies op de Filippijnen

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een van de grootste aspecten van de technologie is dat wanneer het wordt ingebed in machines en apparaten, meestal de afzonderlijke bediening van de machine of apparaat hoeft niet de details van hoe de technologie werkt begrijpen. Bijvoorbeeld, iemand die met behulp van een computer niet nodig om de mechanica van de harde schijf te begrijpen om te profiteren van het gebruik ervan.

Velen houden van de goede mensen van de Filippijnen en hun levensstijl. Studeren hier ook zou kunnen helpen te leren vermenging met de cultuur van de mensen als je je universitaire cursus te mogen volgen in Local College University, State University en Hogeschool of de Universiteit van de Filippijnen. Filippijnen is de derde grootste Engels sprekende landen in de wereld die dingen makkelijker voor internationale studenten zal maken.

Master Opleiding in Technologiestudies op de Filippijnen

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Technologiestudies, Filipijnen

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Asia and the Pacific

Het Master in Information Technology (MIT) programma streeft ernaar om de complete IT-professional te produceren - even geschikt als software engineer, systeembeheerder, ... [+]

Het Master in Information Technology (MIT) programma streeft ernaar om de complete IT-professional te produceren - even geschikt als software engineer, systeembeheerder, bedrijfsanalist en onderzoeker. De Master's Degree geeft de afgestudeerde een voorwaarde in de IT-industrie, omdat het studenten niet alleen beheerders, maar ook managers, senior ingenieurs, strategische planners, voorlichtingsofficieren, ondernemers en opvoeders afstuderen. Dit doet dit door IT training te geven die zich richt op de ontwikkeling van intellectuele activiteiten en niet alleen op het verwerven van vaardigheden.

Het programma benadrukt het verwerven van concepten en technologieën die de afgestudeerde student voorbereiden en toelaten voor de industriële praktijk van systeemintegratie, systeemadministratie, systeemplanning, systeemimplementatie en andere activiteiten die de integriteit en de juiste functionaliteit van een systeem en zijn componenten handhaven. Het gaat ook om projecten die relevant zijn voor de industrie, waaronder zaken, onderwijs, overheid. ... [-]

Filipijnen Pasig
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands