Deeltijd Masters Programma in Technologie-Studies in de Verenigde Port Macquarie Australië

Top Deeltijd Master's Programma's in Technologie-Studies in de Verenigde Port Macquarie Australië 2018

Technologie-Studies

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Een Master's degree in Technology omvat de leer van technische en persoonlijke competenties op verschillende gebieden. De mate zelf is meestal anders graden onder dezelfde categorie en kan onder meer technisch onderwijs, ontwikkeling en computertechnologie of management.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Veel onderwijsvoorzieningen zijn gekomen op dit gebied te bevorderen en bij te dragen aan educatieve standaarden. Charles Sturt University en ook TAFE hebben een campus hier, waar verschillende cursussen worden aangeboden.

Deeltijd Master Opleiding in Technologie-Studies in de Verenigde Port Macquarie in Australië

Lees meer

Master In De Informatietechnologie (met Specialisaties) (12 Vakken)

Charles Sturt University
Campus of Online Deeltijd 18 - 36 maanden January 2019 Australië Port Macquarie

Wilt u uw technische carrière naar een hoger niveau tillen? CSU's Master of Information Technology staat hoog aangeschreven om zijn praktische focus. Met deze cursus kunt u zich specialiseren in een gebied zoals netwerken, beveiliging, programmeren, bedrijfsanalyse of IT-beheer. [+]

Wilt u uw technische carrière naar een hoger niveau tillen? CSU's Master of Information Technology staat hoog aangeschreven om zijn praktische focus. Met deze cursus kunt u zich specialiseren in een gebied zoals netwerken, beveiliging, programmeren, bedrijfsanalyse of IT-beheer. U kunt onderwerpen uit verschillende gebieden combineren om een ​​cursus te ontwerpen die aan uw behoeften voldoet.

Waarom deze cursus studeren?

CSU's Master of Information Technology (met specialisaties) (12 punten) is beschikbaar voor studenten met professionele IT-ervaring of met een Bachelor in eender welke discipline. Je kunt deze cursus online volgen of op onze Port Macquarie-campus of met de CSU Study Centres in Sydney, Melbourne of Brisbane. Wanneer u ervoor kiest om online te studeren, kunnen alle onderwerpen online worden gedaan zonder dat u colleges op de campus of residentiële scholen hoeft bij te wonen. Onderwerpen worden ondersteund door een groot aantal educatieve technologieën, waaronder videolessen, testsimulaties of chatrooms.... [-]