Master's Opleiding in Technisch Tekenen

Top Master Programma's in Technisch Tekenen 2019

Een master's degree geeft studenten de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden uit te breiden in gespecialiseerde studiegebieden. Deze graduate-level-programma's kunnen meestal worden afgerond binnen een tot twee jaar.

Wat is een meester in technische tekening? Deze programma's zijn bedoeld om voort te bouwen op het conceptuele begrip van architectuur, engineering en ontwerpmethoden, en oefenen tekenvaardigheden die kunnen worden gebruikt in professionele omgevingen. Cursusonderwerpen kunnen tekenen onderzoeken in het kader van beeldende kunst, stedenbouw, technologie en menswetenschappen. Studenten worden aangemoedigd om een ​​raamwerk van vaardigheden te creëren op basis van de huidige uitdagingen van duurzaamheid in stedelijke omgevingen. Toelating tot een opleiding zal waarschijnlijk een bacheloropleiding in de architectuur of een ander nauw verwant veld vereisen.

Het behalen van een diploma in technisch tekenen kan studenten op veel professionele en persoonlijke manieren ten goede komen. Het leren van effectieve onderzoeksmethoden, het begrijpen van de impact van sociale en engineeringaangelegenheden en het kunnen plannen en uitvoeren van realistische projecten zijn allemaal waardevolle vaardigheden die kunnen worden gebruikt voor individuele verrijking en toegang krijgen tot hoger betalende concurrentieposities.

Programma's zijn internationaal beschikbaar, dus de kosten en de duur van de cursus kunnen per instelling verschillen. Studenten die geïnteresseerd zijn in inschrijving, moeten contact opnemen met specifieke scholen met vragen over kosten en vereisten.

Het behalen van een masterdiploma in technische tekening kan afgestudeerden presenteren met veel interessante carrièrekansen. De meeste potentiële banen zijn te vinden als opstellers in de architectuursector. Andere gebieden met een vraag naar redactionele posities zijn civiele techniek, elektronica en productie. Specifieke functietitels voor technische tekenprofessionals kunnen architecten, productontwerpers, programmeurs, computeringenieurs, CAD-opstellers, applicatieontwerpers, elektriciens, bouwspecialisten, interieurontwerpers en elektronische specialisten zijn.

Flexibele deeltijd- en online cursusopties zijn beschikbaar voor studenten met drukke schema's en beperkte toegang of mogelijkheid om een ​​faciliteit te bezoeken. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Master in Management Building Information Modeling - BIM

Universidad UNIACC
Online en Campus gecombineerd Voltijd 18 maanden May 2019 Chili Santiago

Afgestudeerden van de masteropleiding BIM zal professionals met een globale visie en kritiek van de gefragmenteerde bouwsector, en met een positieve kijk op het vermogen van technologie als een factor van verandering en integratie in alle processen die samenkomen in het feit gebouwd. [+]

Afgestudeerden van de masteropleiding BIM zal professionals met een globale visie en kritiek van de gefragmenteerde bouwsector, en met een positieve kijk op het vermogen van technologie als een factor van verandering en integratie in alle processen die samenkomen in het feit gebouwd. Deze visie, in combinatie met een diep inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van de beschikbare software tools en integratie vaardigheden in combinatie met de menselijke en technische samenwerking groepen, geleverd vermogen van de afgestudeerde, zowel binnen de organisatie die spelen als buiten deze-factor van verandering en CQI worden door toepassing BIM proces. Deze vaardigheden in staat afgestudeerden uitgegroeid tot de belangrijkste publieke en private organisaties stukken. Zeker, ze passen hun huidige processen vereisen de virtuele werkelijkheid van BIM bevordert de bouw. Op zijn beurt, deze ook wordt gezien als een echte factor van de verandering in een steeds complexer en veeleisender wereldeconomie efficiënte en duurzame processen.... [-]