Filter
Master Studies
Zuid-Afrika Johannesburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master Opleidingen in Techniek in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Engineering studies behandelen het ontwerp, optimalisatie, onderhoud en creatie van machines en systemen. Studenten kunnen leren over een breed scala van onderwerpen, waaronder wiskunde, ontwerp en zelfs geavanceerde probleemoplossing.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Top Master Porgramma in Techniek in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Techniek, Johannesburg

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van een ingenieur met geavanceerde vaardigheden in het toepassen van fundamentele engineering managementwetenschappen en / ... [+]

Meng in Engineering Management (Lectured)

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van een ingenieur met geavanceerde vaardigheden in het toepassen van fundamentele engineering managementwetenschappen en / ontwerp en synthese en gerelateerde principes op specifieke managementsystemen in de samenleving. Een van de hoofddoelstellingen van dit proces is het ontwikkelen van een geavanceerd vermogen om fundamenteel systeemtechniek en managementonderzoek onafhankelijk uit te voeren. Het bevordert ook een benadering voor levenslang leren.

Kwalificatie resultaten

Uitgangsniveau resultaten:

De gekwalificeerde student kan:

Identificeer, beoordeel, formuleer, interpreteer, analyseer en los engineering-onderzoeks- en ontwikkelingsproblemen creatief en innovatief op door relevante fundamentele kennis van wiskunde, basiswetenschappen en / of engineering- en managementwetenschappen toe te passen op het gekozen onderzoeksgebied.Plan en beheer van onderzoeksprojecten voor engineeringmanagement, waarbij fundamentele kennis, begrip en inzicht wordt getoond in de principes, methodologieën en concepten die maatschappelijk verantwoord (voor lokale en andere gemeenschappen) onderzoek / ontwikkeling vormen in het gekozen onderzoeksgebied.Werk effectief, individueel of met anderen, als lid van een team, groep, organisatie en de gemeenschap of in multidisciplinaire omgevingen in het gekozen onderzoeksgebied.Organiseer en beheer zichzelf en zijn / haar activiteiten op een verantwoorde, effectieve, professionele en ethische manier, aanvaard verantwoordelijkheid binnen zijn / haar competentiegrenzen en oefen een oordeel uit op basis van kennis en expertise op het gebied van onderzoek.Plan en voer toepasselijke niveaus van onderzoek, onderzoek en / of experimenten uit door de juiste theorieën en methoden toe te passen en voer data-analyse en interpretatie uit.Communiceer effectief, zowel mondeling als schriftelijk, met engineering en specifiek onderzoek publiek en de gemeenschap in het algemeen,... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands