Masters Opleiding in Techniek in Italië

Vind Master Programma's in Techniek in Italië

Techniek

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Een engineering studies programma is een geweldige manier om meer te weten te komen over het vakgebied en de discipline van engineering. Studenten kunnen leren over een specifiek subveld of dekking engineering in het algemeen, en kunnen ook in real-world engineering problemen en hun oplossingen bestuderen.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Master's Opleiding in Techniek in Italië

Lees meer

Master's degree in engineering management

University of L'Aquila
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië L'Aquila

Het verloop van de studies in Engineering Management is in staat om te voldoen aan de blijvende en belangrijke evolutie van de rol van de ingenieur wordt steeds vaker een beroep gedaan op het beheer en de controle van de productie en organisatorische processen uit te voeren. [+]

Het verloop van de studies in Engineering Management is in staat om te voldoen aan de blijvende en belangrijke evolutie van de rol van de ingenieur wordt steeds vaker een beroep gedaan op het beheer en de controle van de productie en organisatorische processen uit te voeren.

De cursus van de studies in Management engineering is daarom gericht op het opleiden van professionals in staat om te werken in situaties waar de technische en technologische problemen zijn onderling verbonden met de economische, financiële en organisatorische, die een algemeen overzicht van de samenhang van de technologie met de bedrijfsstrategieën.

werkgelegenheidsvooruitzichten

Afgestudeerden in Engineering Management is een natuurlijke plaats van de werkgelegenheid in alle bedrijven en op alle gebieden van activiteit waarbij naast elkaar bestaan ​​technologische, economische en innovatie. Hij kan het uitvoeren van professionele activiteiten in diverse zakelijke functies (logistiek, productie, commerciële, administratieve) in de industrie en diensten, alsmede in het openbaar bestuur en kan ook winstgevend het beroep (als adviseur) of tot het ondernemerschap activiteit uit te oefenen .... [-]


Md beheer techniek (in het Engels of Italiaans)

University Of Bergamo
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Bérgamo

De Master's Degree in Management Engineering is onderdeel van de "Internationale Programma's" van de Universiteit van Bergamo en het is een twee jaar durende cursus aangeboden, zowel in het Italiaans en in het Engels. De toelatingscriteria zijn hetzelfde voor de Italiaanse onderwezen en het Engels onderwezen paden. De keuze van de baan plaatsvindt op vooraf inschrijving. [+]

De Master's Degree in Management Engineering is onderdeel van de "Internationale Programma's" van de Universiteit van Bergamo en het is een twee jaar durende cursus aangeboden, zowel in het Italiaans en in het Engels. De toelatingscriteria zijn hetzelfde voor de Italiaanse onderwezen en het Engels onderwezen paden. De keuze van de baan plaatsvindt op vooraf inschrijving.

AAN WIE HET IS GERICHT

De cursus is gericht op studenten die een grondige kennis in engineering aan te vullen met de mogelijkheid om strategische beslissingen te nemen en organisatorische problemen aan te pakken.

LEERDOELEN

De cursus heeft tot doel de studenten ondernemende en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen en hen te voorzien van het vermogen om te plannen en beheren van complexe systemen. Het management Engineer wordt gekenmerkt door sterke analytische en besluitvorming vaardigheden in combinatie met een open en multidisciplinaire manier van denken.... [-]


Master in Engineering Management

University of Siena
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Italië Sienna

De MSC in Engineering Management biedt competenties op hoog niveau voor modellering, optimalisatie, besluitvorming en management van organisaties. De opleiding is gericht op industriële economie en marketing, planning van innovatieprocessen en projectmanagement. [+]

Dit is een 2-jarig afstudeerprogramma dat volledig in het Engels wordt aangeboden en wordt aangeboden aan zowel nationale als internationale studenten.

De MSC in Engineering Management biedt competenties op hoog niveau voor modellering, optimalisatie, besluitvorming en management van organisaties. De opleiding is gericht op industriële economie en marketing, planning van innovatieprocessen en projectmanagement. De cursus biedt ook basisbeginselen van wiskundige modellering, gegevens- en besluitanalyse en optimalisatie van complexe systemen.

Afgestudeerden in Engineering Management aan de Afdeling Informatie Engineering en Wiskunde zijn interdisciplinaire managers met geavanceerde probleemoplossende vaardigheden en een holistische kijk op moderne bedrijven in de huidige economische en sociale context, en zo in staat om innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe organisaties te ontwikkelen.... [-]