Filter
Master Studies
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters Programma's in Techniek in Afrika 2019

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Engineering studies kunnen een breed scala aan onderwerpen, waaronder mechanische, civiele, chemische, of zelfs biologische engineering onderzoeken. Onderwerpen die in een van deze programma's vallen, kunnen variëren van fundamentele engineering principes tot toegepaste wiskundige technieken.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

Master's Opleiding in Techniek in Afrika

Lees meer Lees Minder

4 Resultaten in Techniek, Afrika

Accra Institute Of Technology

De doelstellingen van de Master of Engineering zijn: het postacademisch onderwijs te bieden en voor te bereiden individuen voor een levenslange carrière in kritieke gebie ... [+]

De doelstellingen van de Master of Engineering zijn: tot postacademisch onderwijs te bieden en voor te bereiden individuen voor een levenslange carrière in kritieke gebieden van techniek en management gerelateerde besluitvorming in de publieke of private sector.

Het belangrijkste doel van de Master in de ingenieurswetenschappen programma is om uitzonderlijke individuen aan te trekken om het onderzoek van de hoogste standaard na te streven, die relevant zijn voor het gebied van engineering en technologie.

Dit is een op onderzoek gebaseerde programma. De kandidaten vereist zal zijn om onderzoek te verrichten en een scriptie voor inwendig en uitwendig onderzoek Dit programma bestaat uit drie delen in te dienen:... [-]

Ghana Accra
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Botswana International University Of Science And Technology

Het programma staat afgestudeerden toe, door middel van onderzoek, om geavanceerde mogelijkheden te verwerven op het gebied van analyse en ontwerp in gespecialiseerde asp ... [+]

Het programma staat afgestudeerden toe, door middel van onderzoek, om geavanceerde mogelijkheden te verwerven op het gebied van analyse en ontwerp in gespecialiseerde aspecten van materialen en metallurgische engineering.

[-]
Botswana Palapye
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
Botswana International University Of Science And Technology

Dit programma is gericht op het bieden, door middel van onderzoek, van een stevige basis in basis en geavanceerde concepten en moderne methoden van minerale exploratie, g ... [+]

Dit programma is gericht op het bieden, door middel van onderzoek, van een stevige basis in basis en geavanceerde concepten en moderne methoden van minerale exploratie, geotechniek, mineralogie, petrologie en geochemie, economische geologie en hydrogeologie.

[-]
Botswana Palapye
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de opleiding is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van de fundamentele engineering management wetenschappen en ... [+]

MEng in Engineering Management (Wordt gegeven)

Het doel van de opleiding is om een ​​ingenieur met geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen bij de toepassing van de fundamentele engineering management wetenschappen en / ontwerp en de synthese en aanverwante principes met specifieke systemen voor het beheer problemen van de maatschappij in het algemeen. Een van de belangrijkste doelstellingen in dit proces is een geavanceerde mogelijkheid om fundamentele systems engineering en het beheer zelfstandig onderzoek uit te voeren te ontwikkelen. Het bevordert ook een aanpak van levenslang leren.

kwalificatie resultaten

Eindniveau uitkomsten: De gekwalificeerde student in staat zal zijn om:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
February 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands