Filter
Master Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 101 Masters in Techniek 2019/2020

In academische termen is een master één die op het nagraadse niveau een specifieke opleiding heeft afgerond. Deze graden worden toegekend door een aantal verschillende soorten instellingen en kunnen overal van twee tot vier jaar overnemen om te verkrijgen.

Wat is een master in engineering studies? Deze vakken worden meestal beschouwd als een brug tussen een voorgraadse en doctorale studie. De focus in deze programma's ligt meestal op de academische kant van de ingenieurswetenschappen, met een typische selectie van vakken die betrekking hebben op civiele techniek, kunststoffen, software engineering of milieutechniek. Klassen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de specifieke technologische focus van de programma's, zoals civiel, computer, mechanisch of nucleair. Cursussen hebben echter een hoog niveau van wiskundige en wetenschappelijke prestaties van studenten nodig en kunnen ook hands-on projecten of theoretische proefschriften bevatten.

Men zou kunnen verwachten dat u een gedetailleerde kennis van een ingenieursspecialisatie krijgt in de loop van een van deze masterprogramma's. Dit kan bijstaan ​​in diverse professionele taken als ingenieur. Afgestudeerden kunnen ook hun organisatorische en onderzoeksvaardigheden verbeteren, vaardigheden die nuttig zijn in zowel persoonlijke als professionele situaties.

Het is cruciaal om een ​​nauwkeurige en geactualiseerde studie schatting te verkrijgen voor inschrijving. Controleer bij de toelatingsafdeling of zoek de promotiemateriaal van de school voor de meest betrouwbare cijfers.

Ingenieurs zijn aanwezig in bijna elke economische sector, zoals retail, energie en transport. Zij zijn ook betrokken bij onderzoeksprogramma's op hoog niveau, zowel toegepast als theoretisch. Een ingenieur met uitgebreide ervaring en opleiding kan een onderzoeksfaciliteit leiden of op universitair niveau leiden.Afgestudeerden van een masteropleiding voor de ingenieurswetenschappen kunnen ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten in een doctoraal programma of om te werken als zelfstandige consultant voor verschillende ingenieursbureaus.

Engineering programma's zijn vaak vrij specifiek, dus onderzoek elk interessant programma volledig voor aanbrengen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

101 Resultaten in Techniek

HAN University of Applied Sciences

Een HAN Masters in Control Systems Engineering brengt je technische vaardigheden naar een hoger niveau. Het geeft u een grondig inzicht in de geavanceerde regelsystemen d ... [+]

Master in Control Systems Engineering

Een HAN Masters in Control Systems Engineering brengt je technische vaardigheden naar een hoger niveau. Het geeft u een grondig inzicht in de geavanceerde regelsystemen die worden gebruikt in de hedendaagse industrie, evenals geavanceerde technieken die direct toepasbaar zijn in een industriële omgeving. De praktische aanpak van deze cursus wordt ondersteund door de degelijke expertise van docenten en onderzoekers.

Locatie: Arnhem Duur: 1,5 jaar (voltijd) Graad: Master of Science Begin van de cursus: september

Het beroep in een notendop

De ingenieurs van besturingssystemen zijn betrokken bij alle processen van onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en productie tot en met de evaluatie van besturingssystemen. De aanvullende kwalificatie van een masterdiploma in Control Systems Engineering aan de HAN verbetert uw professionele vaardigheden, zodat u projecten effectief kunt beheren terwijl u technische, economische en commerciële activiteiten in balans houdt. Bovendien beschikt u over de technische kennis om alle besturingsstrategieën en ingesloten elektronische systemen te realiseren en te evalueren.... [-]

Nederlanden Arnhem
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaplan Singapore

Deze master sluit het leren nauw aan bij de beroepspraktijk. Je gaat de ontwikkelde theorieën en vaardigheden toepassen op een praktisch industrieel project in jouw inter ... [+]

Universiteit van Zuid-AustraliëStructuur en inhoud

Deze master sluit het leren nauw aan bij de beroepspraktijk. Je gaat de ontwikkelde theorieën en vaardigheden toepassen op een praktisch industrieel project in jouw interessegebieden, of een minorthesis verbonden aan een onderzoeksinstelling verbonden aan de School of Engineering.

Je zult geavanceerde kennis en vaardigheden opdoen in operations management, total quality management, supply chain management, enterprise resource planning, automatisering, energie en maatschappij en projectmanagement.

De Master of Engineering (Engineering Management) programma kan worden afgerond in een minimum van 15 maanden in Singapore.

Module titels:... [-]

Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Het doel van de Master in Engineering Management is om leiders en projectmanagers te ontwikkelen, specialisten op hun kennisgebied. ... [+]

Algemene doelstelling

Het doel van de Master in Engineering Management is om leiders en projectmanagers te ontwikkelen, specialisten op hun kennisgebied.

Behoefte, Verlangen of Probleem dat aan dit Programma voldoet of dit oplost

Er is een groeiende interesse in de industrie voor ingenieurs die projecten effectief leiden, identificeren en uitvoeren, rekening houdend met juridische, ethische, leiderschap, innovatie en duurzame ontwikkelingsprincipes. Dit wordt nog meer waargenomen in grote en / of transnationale bedrijven die ook vereisen dat ingenieurs worden opgeleid om projectleiders te zijn, met een mix van diepgaande technische kennis en zachte vaardigheden.

Voordelen voor de persoon... [-]
Mexico Monterrey Buenavista
September 2020
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SRH Hochschule Berlin

Verbeter uw carrièreperspectieven met onze interdisciplinaire masteropleiding in Engineering en International Business. Onze nieuwe graad stelt u in staat om een ​​holist ... [+]

Word onderdeel van de Blue Economy

Heb je een ingenieursdiploma of een ingenieursdiploma? Wilt u een bedrijfsopleiding volgen terwijl u uw technische kennis en vaardigheden op het gebied van hernieuwbare energie uitbreidt?

Verbeter uw carrièreperspectieven met onze interdisciplinaire masteropleiding in Engineering en International Business. Onze nieuwe graad stelt u in staat om een ​​holistisch begrip te krijgen van zowel economische als technische systemen.

Gezien ons internationale perspectief, leggen we de nadruk op drie relevante professionele gebieden binnen het curriculum: hernieuwbare energiebronnen, duurzame watervoorziening en duurzaam afvalbeheer.

Profiteer van onze uitstekende studieomstandigheden, onze expertise, onze netwerken en de internationale sfeer van SRH Hochschule Berlin . Word een gewilde internationale expert van de Blue Economy. Leer werken, denken en handelen als zowel een ingenieur als een ondernemer.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Zorg dat u zich in staat stelt om een ​​leider in de ingenieursindustrie te worden, waarbij projecten in de bedrijfs-, overheids- en non-profit-sector worden beheerd. ... [+]

Kies Master of Engineering Management in La Trobe

Zorg dat u zich in staat stelt om een ​​leider in de ingenieursindustrie te worden, waarbij projecten in de bedrijfs-, overheids- en non-profit-sector worden beheerd.

De flexibele graad van La Trobe University zal u helpen bij het opbouwen van uw technische vaardigheid in elektronica, telecommunicatie of computer engineering en vaardigheden ontwikkelen om innovatie binnen uw organisatie te beheren.

Je studeert de basis van goed management door middel van boekhoudkundige, financiele en marketingonderwerpen, en ga verder naar meer gedetailleerde engineering en business subjects. U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​zelfstandig ontwerpproject af te ronden om u praktische ervaring en diepere kennis te geven.... [-]

Australië Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
HTW Berlin University Of Applied Sciences

... [+]

Nieuw in 2018: Global Leadership in Engineering specialisatie

In oktober 2018 lanceren we de nieuwe specialisatie Global Leadership in Engineering.

.

[-]
Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Wollongong

De Master in Engineering Management is een professionele graad voor ingenieurs die hun loopbaan zien evolueren naar management, inclusief senior managementposities. Het p ... [+]

Cursus samenvatting

De Master in Engineering Management is een professionele graad voor ingenieurs die hun loopbaan zien evolueren naar management, inclusief senior managementposities. Het programma biedt een sterke basis in een aantal van de meest moderne management denkwijzen die van toepassing zijn op de technische industrie.

Je kunt in teams werken en met managers uit andere disciplines, waaronder financiën, human resources en management.

Deze graad

De graad wordt aangeboden in samenwerking met onze Sydney Business School, de University of Wollongong om ervoor te zorgen dat het modernste management denken samengaat met de professionele, technische en milieuaspecten van technische projecten.... [-]

Australië Wollongong
Maart 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

In het masterprogramma maakt de student kennis met het ontwerpen en toepassen van gedrukte intelligentie. De gedrukte techniek wordt op steeds meer gebieden gebruikt, zoa ... [+]

Master's degree in Engineering (MEng), Printed Intelligence

Toepassing 8-22 januari 2020

Collegegeld 8000 € / academisch jaar

Scholarship beschikbaar

Printed Intelligence groeit

In Oulu zijn de mogelijkheden van gedrukte elektronica sinds het einde van de jaren negentig bestudeerd. In de afgelopen jaren zijn verschillende bedrijven, die gedrukte elektronica in verschillende toepassingsgebieden en in productie toepassen, begonnen met hun activiteiten. Het ontwikkelen van technologieën zal nieuwe zakelijke kansen creëren en er is een tekort aan specialisten op dit gebied in heel Finland. Momenteel is het groeiende gebied met name de gedrukte elektronica die in structuren is geïntegreerd.... [-]

Finland Oulu
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Rochester Institute of Technology (RIT)

Combineer uw technische kennis met bedrijfsinzichten om een engineering- of technologiebedrijf succesvol te beheren. ... [+]

Overzicht

De technische managementmeesters combineren technische expertise met managementvaardigheden om zich te concentreren op het management van technische en technologische ondernemingen. Studenten leren de technologie die betrokken is bij engineeringprojecten en de bedrijfsprocessen waarmee technologie wordt toegepast. Het doel is om een solide basis te bieden in de gebieden die managers van engineering- en engineeringprojecten over het algemeen moeten controleren: gedrag van organisaties, financiën en boekhouding.

Het engineering management curriculum is een combinatie van engineeringopleidingen van het industriële en systems engineering-programma van het College of Engineering met managementcursussen van Saunders College of Business. De ME-graad wordt toegekend na een succesvolle afronding van minimaal 30 studie-uren, bestaande uit negen cursussen en een sluitstukproject.... [-]

Verenigde Staten Rochester
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Western Australia

Specialiseer je in een van de acht ingenieursdisciplines van de Master of Professional Engineering en word een professioneel geaccrediteerde ingenieur die zeer gegeerd is ... [+]

Specialiseer je in een van de acht ingenieursdisciplines van de Master of Professional Engineering en word een professioneel geaccrediteerde ingenieur die zeer gegeerd is door de industrie.

Deze cursus is ontwikkeld in overleg met de industrie om u uit te rusten met de geavanceerde technische expertise, kritisch denken en professionele vaardigheden die nodig zijn om concurrerend te blijven in een wereldwijd personeelsbestand. Concentreer u op het door u gekozen vakgebied om uw carrièremogelijkheden te verbeteren. Studenten die bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in een carrière in de olie- en gasindustrie kunnen zich bijvoorbeeld specialiseren in chemische technologie, civiele techniek, elektrotechniek of werktuigbouw. Door de discipline te kiezen die u het meest interesseert, krijgt u niet alleen een diepgaand inzicht in de discipline vanuit een holistisch technisch perspectief, maar onderneemt u ook eenheden die relevant zijn voor uw interessegebied. De Master of Professional Engineering is de route naar een professionele engineering kwalificatie voor degenen die de Ingenieurswetenschappen major in de UWA engineering Direct hebben bestudeerd Pathway .... [-]

Australië Crawley
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Dit programma bereidt u voor op leiderschapsrollen in het beheer van technische en op technologie gebaseerde organisaties met een programma dat is aangepast aan uw indivi ... [+]

Overzicht

Je ontwikkelt vaardigheden en expertise in een breed scala van engineering management praktijken.

Via dit programma verkrijgt u belangrijke troeven zoals:

strategisch denkenproblemen vanuit een nieuw oogpunt aanpakkenuitdagende gevestigde praktijken en normenontwikkelen van innovatieve benaderingenbegrijpen hoe een steeds veranderende technologiebasis moet worden beheerdhet ontwikkelen van een systeembenadering van probleem- en / of kansdefinitie

Je zult worden blootgesteld aan echte problemen op het gebied van:

risico en haalbaarheidhet managen van innovatiehet ontwikkelen van systeemdenkende benaderingenkwaliteitsmanagementmilieubeheersystemenschonere productiestrategische planningfinancieel managementprestatiebeheerinternationale kwestiestechnologie ManagementDetails... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Queensland University of Technology

Onze Master of Professional Engineering verbetert de kennis, praktijk en professionele inzetbaarheid van ingenieurs in specifieke discipline op een geavanceerd niveau. ... [+]

OverzichtIdeaal voor het oefenen van ingenieurs die geavanceerde, geavanceerde kennis en vaardigheden willen op een gekozen engineering gebied of om een engineering management rol te gaan vervullenLeiden en bijdragen aan complexe projectenReageer snel en effectief op actuele en opkomende lokale en wereldwijde uitdagingenGebruik empirisch onderbouwde praktijk om veranderingen voor te stellen en te realiseren met behulp van managementstrategieën, geavanceerd ontwerp, gezamenlijke besluitvorming en innovatieDeze cursus is voorlopig geaccrediteerd door Engineers Australia

Waarom kiezen voor deze cursus?

Onze Master of Professional Engineering verbetert de kennis, praktijk en professionele inzetbaarheid van ingenieurs in specifieke discipline op een geavanceerd niveau. Deze cursus biedt een geïntegreerde mix van gespecialiseerde discipline-complexiteit en evidence-based practice met toekomstgerichte professionele ontwikkeling van vaardigheden in een geconnecteerde leeromgeving.... [-]

Australië Brisbane
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Siena

De MSC in Engineering Management biedt competenties op hoog niveau voor modellering, optimalisatie, besluitvorming en management van organisaties. De opleiding is gericht ... [+]

Dit is een 2-jarig afstudeerprogramma dat volledig in het Engels wordt aangeboden en wordt aangeboden aan zowel nationale als internationale studenten.

De MSC in Engineering Management biedt competenties op hoog niveau voor modellering, optimalisatie, besluitvorming en management van organisaties. De opleiding is gericht op industriële economie en marketing, planning van innovatieprocessen en projectmanagement. De cursus biedt ook basisbeginselen van wiskundige modellering, gegevens- en besluitanalyse en optimalisatie van complexe systemen.

Afgestudeerden in Engineering Management aan de Afdeling Informatie Engineering en Wiskunde zijn interdisciplinaire managers met geavanceerde probleemoplossende vaardigheden en een holistische kijk op moderne bedrijven in de huidige economische en sociale context, en zo in staat om innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe organisaties te ontwikkelen.... [-]

Italië Siena
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SRH University Heidelberg

Ons masterprogramma "International Business and Engineering" stelt u in staat oplossingsrichtingen te ontwikkelen en inzicht te krijgen in de verbanden tussen zakelijk en ... [+]

School of Engineering and Architecture

Regeneratieve energiesystemen maken deel uit van onze toekomst. Dit varieert van bouwfabrieken en systemen tot zakelijke adviesdiensten en verkoop. Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn niet beperkt tot de energiesector - het gebruik van technologieën vereist ook een holistisch perspectief.

Ons masterprogramma "International Business and Engineering" stelt u in staat oplossingsrichtingen te ontwikkelen en inzicht te krijgen in de verbanden tussen zakelijk en technisch denken en filosofieën, en ook uw begrip van macro-economie vorm te geven en uw interculturele vaardigheden te ontwikkelen.

SleutelaspectenVoltijds programmaCursustaal: 100... [-]
Duitsland Heidelberg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of South Australia

In Engineering Management leer je de nieuwste technische theorieën en pas je ze toe op gebieden zoals operations, kwaliteit, supply chain en projectmanagement, resourcepl ... [+]

Degree overzichtTechnisch onderzoek scoort ver boven wereldklasse *.Maak een praktisch, branchegerelateerd project in uw laatste jaar.Maak een scriptie of onderzoeksproject op uw interessegebied.Gespecialiseerd in Engineering Management gericht op automatisering, operaties, resource planning, kwaliteit en supply chain en project management.

* 2015 Excellence in Research for Australia (ERA)

Momentopname

In Engineering Management leer je de nieuwste technische theorieën en pas je ze toe op gebieden zoals operations, kwaliteit, supply chain en projectmanagement, resourceplanning en automatisering. Je wordt ondergedompeld in echte uitdagingen en kiest keuzevakken om aan je persoonlijke professionele ontwikkelingsbehoeften te voldoen.... [-]

Australië Adelaide
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands