MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Studies ondernemingsrecht in Tunesië

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Tunesië (Arabisch: تونس Tūnis) officieel bekend als de Republiek Tunesië (Arabisch: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah bij-Tūnisiyyah), is een land in Noord-Afrika, dat een kustlijn van de Middellandse Zee heeft in het centrum van het Middellandse-Afrika. Sinds de onafhankelijkheid van de Fransen in 1956, heeft de Tunesische onderwijssector laten zien grote vooruitgang. De toelating proces wordt centraal geregeld door de nationale universitaire oriëntatie systeem.

Master Porgramma in Studies ondernemingsrecht in Tunesië

2 Resultaten in Studies ondernemingsrecht, Tunesië Filter

LL.M.

Université Virtuelle (UIV)
Masters
<
Voltijd
<
2 jaren
Frans
Online

De master op afstand door bedrijfs- en ondernemingsrecht is gericht op studenten en juristen in het bedrijfsleven die hun kennis verdiepen en valideren van de praktijk van een ...

Lees meer

Meester in het ondernemingsrecht

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Frans
Campus

Professional Master in Business Law and Business bereidt u na de licentie om de professionele wereld en vooral in de juridische omgeving voor bedrijven en instellingen.

Lees meer