MASTERSTUDIES

Masters in Studies ondernemingsrecht in Afrika 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

Master's Programma in Studies ondernemingsrecht in Afrika

2 Resultaten in Studies ondernemingsrecht, Afrika Filter

LL.M.

Université Virtuelle (UIV)
Masters
<
Voltijd
<
2 jaren
Frans
Online

De master op afstand door bedrijfs- en ondernemingsrecht is gericht op studenten en juristen in het bedrijfsleven die hun kennis verdiepen en valideren van de praktijk van een ...

Lees meer

Meester in het ondernemingsrecht

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Frans
Campus

Professional Master in Business Law and Business bereidt u na de licentie om de professionele wereld en vooral in de juridische omgeving voor bedrijven en instellingen.

Lees meer