MASTERSTUDIES

3 Master Opleidingen in Strafrecht 2020

Zelfs na het behalen van een bachelordiploma zijn veel studenten mogelijk niet klaar om hun loopbaanveld in te gaan. Inschrijven voor een masteropleiding kan studenten vakkennis geven over de door hen gekozen beroepen, waardoor ze in aanmerking komen voor een verscheidenheid aan interessante banen.

Wat is een Master in strafrecht? Dit type programma helpt studenten bij het ontwikkelen van diepgaande kennis over het strafrechtelijk systeem en hoe het zich verhoudt tot de wet. Klassen kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals strafrechtelijke procedure, wetten, beveiliging en onderzoekstechnieken. Elke cursus is bedoeld om studenten een dieper inzicht te geven in wat wetten betekenen en hoe misdaden volledig te onderzoeken tijdens het volgen van strafrechtelijke procedures.

Hoewel ze ingeschreven zijn in een educatief programma, ontwikkelen de studenten veel vaardigheden, en een Master in strafrecht kan hen helpen bij het ontwikkelen van kritieke vaardigheden die kunnen leiden tot baanontwikkelingen. Analytische en onderzoeksvaardigheden kunnen nuttig zijn op het carrièrepad, terwijl organisatorische vaardigheden ook kunnen helpen bij persoonlijke inspanningen.

Omdat er veel variabelen zijn als het gaat om de prijs van een masterdiploma, variëren de kosten tussen universiteiten. Elke school heeft collegegeld vastgesteld, en de locatie van de lessen kan ook een factor zijn in de totale prijs.

Studenten met een achtergrond in het strafrecht hebben mogelijk toegang tot vele uiteenlopende en interessante carrières. Degenen die hun opleiding willen voortzetten, kunnen besluiten om advocaat te worden, terwijl degenen die na het behalen van een masterdiploma een carrière kiezen, een baan als politieagent kunnen vinden. Anderen kiezen banen in beveiliging. Sommigen worden overheidsagenten en werken voor de FBI of de CIA.

Om je in te schrijven voor een masteropleiding, kun je beslissen of je liever lessen volgt op de campus of online. Online lessen volgen kan een goede optie zijn voor studenten die in afgelegen gebieden wonen of een druk leven leiden. Om de juiste school te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Strafrecht Filter

Master in het internationale strafrecht

UNH Franklin Pierce School of Law
Executive opleidingen
aug 2020
<
Voltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;60 maanden
01 May 2020
Engels
Online

De mastergraad van de UNH Law in Internationaal Strafrecht en Justitie is 100 procent online beschikbaar en gaat over de snelle ontwikkelingen in de globalisering van handel, ...

Lees meer

Master's Degus in Accusionatory and Oral Criminal Procedural Law

Universidad de Sonora
Executive opleidingen
11 aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
04 apr 2020
Spaans
Campus

Algemeen doel: het opleiden van deskundigen in beschuldigend en mondeling strafprocesrecht, met de competenties voor de toepassing van juridische kennis bij het oplossen van s ...

Lees meer

Master strafrecht en strafprocesrecht

Grupo Tiradentes
Executive opleidingen
mrt 2020
<
Voltijd
<
374 uur
Portuguese
Campus

De specialisatieopleiding strafrecht en strafprocesrecht aan de Universiteit Center Tiradentes (UNIT-AL) in samenwerking met Superior Law School (ESA - OAB / AL) stelt een mul ...

Lees meer