MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Strafrecht in de Verenigde Chicago Verenigde Staten

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Een Master in Criminal Justice betreft vooral met geavanceerde onderzoeken of het beheer op het gebied van het strafrecht. Afgestudeerden zullen in staat zijn om uit te voeren in gebieden eenheden van de rechtshandhaving, de overheid en het management. Het omvat een diversiteit aan cursussen, variƫrend van geschiedenis tot het strafrechtelijk systeem.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Chicago is de derde hoogste in de bevolking in Amerika met bijna 10 miljoen inwoners. Het heeft een aantal van de beste nationale universiteiten bij te wonen in het land.

Top Masters Opleiding in Strafrecht in de Verenigde Chicago in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Strafrecht, Chicago Filter

Meester in het strafrecht

Chicago State University
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het ministerie van Strafrecht biedt de Bachelor of Science en Master of Science graad in Criminal Justice. Het programma biedt studenten met een brede basis in de sociale wete ...

Lees meer