MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters Programma's in Strafrecht in Spanje 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Criminal Justice is een essentieel onderdeel van het recht en rechtvaardigheid. In deze wereld, zijn de misdadigers komen met nieuwe en innovatieve manieren om wetten te overtreden. Hiervoor Master in Criminal Justice bereidt advocaten en andere openbare orde gerelateerde professionals om beter onderzoek te doen en voor gerechtigheid te zorgen.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Deeltijd Master's in Strafrecht in Spanje

1 Resultaten in Strafrecht, Spanje Filter

Master's degree in het strafrechtelijk systeem

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Executive opleidingen
sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
Spaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Deze master belichaamt een sterke betrokkenheid bij de opleiding van professionals en onderzoekers op het gebied van de toekomstige strafrechtelijk systeem. Transdisciplinaire ...

Lees meer