Masters Opleiding in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Karlskrona Zweden

Beste Master Programma's in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Karlskrona Zweden

Stedelijke en Ruimtelijke Ordening

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

Voor die mensen met een interesse in het maken van grootschalige ontwerpen die een impact hebben op grote groepen mensen hebben, op het gebied van stedelijke en regionale planning is vaak een vakgebied dat grote belangstelling heeft.

 

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Karlskrona stad is de thuisbasis marinebasis van Zweden. Het is gelegen in de provincie Blekinge. Karlskrona heeft meer dan 30.000 inwoners. Het is de thuisbasis van het Blekinge Institute of Technology.

Beste Master Opleiding in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Karlskrona in Zweden

Lees meer

Masteropleiding Ruimtelijke Planning (60 studiepunten)

Blekinge Institute of Technology
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Zweden Karlskrona

Als u geïnteresseerd bent in maatschappelijke kwesties en de gebouwde omgeving en uw bachelorstudies wilt bevorderen door u te specialiseren in planning, dan is dit het juiste programma voor u! [+]

Als u geïnteresseerd bent in maatschappelijke kwesties en de gebouwde omgeving en uw bachelorstudies wilt bevorderen door u te specialiseren in planning, dan is dit het juiste programma voor u!

Je maakt kennis met de algemene context van ruimtelijke planning, het culturele erfgoed en de verschillende vormen van bestuur in de samenleving. Je wordt getraind om te werken in een multidisciplinair planningsproject en jezelf thematisch onderdompelend in de verschillende uitdagingen van de planning, waaronder duurzaamheid, gelijkheid, justitie en het milieu. Bovendien past u uw nieuwe kennis toe door de resultaten van planning in verschillende geografische contexten te bekijken om een ​​diepgaand begrip te ontwikkelen van de sociale, ruimtelijke en milieueffecten van beleidslijnen en plannen. Het programma wordt afgesloten met een onafhankelijk project. De vooruitzichten op een baan voor afgestudeerden van het programma zijn zeer goed.... [-]