Masters Opleiding in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Top Graduate Studies in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Stedelijke en Ruimtelijke Ordening

De voordelen van een Masters verder reiken dan het verbeteren van uw winstpotentieel. Zij kunnen u voorzien van persoonlijke en professionele vaardigheden om je ontwikkeling te versnellen. Ze zijn ook een gelegenheid om jezelf te onderscheiden van uw collega's, van wie velen zal hebben vergelijkbaar A-niveau en undergraduate kwalificaties.

De Master of Urban and Regional Planning programma leidt leerlingen in de hedendaagse methoden van Planning.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Top Master's Opleiding in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Londen in UK

Lees meer

Meester In Het Prototypen Van Toekomstige Steden

Higher School of Economics
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Canterbury +1 more

Het programma zal zich richten op de problemen van stedelijke planning en beheer met behulp van nieuwe stadsmodellen en technologie├źn. Het wordt geleid door internationale en Russische wetenschappers en experts die de huidige agenda vormen voor slimme stadsontwikkeling in Rusland en wereldwijd. [+]

Masters Opleidingen in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk.

Het programma richt zich op de problemen van stedelijke planning en beheer met behulp van nieuwe stadsmodellen en technologie├źn. Het wordt geleid door internationale en Russische wetenschappers en experts die de huidige agenda vormen voor slimme stadsontwikkeling in Rusland en wereldwijd. Het belangrijkste principe van het programma is leren door te doen. Het programma vindt plaats in een laboratoriumachtige omgeving, waar studenten nieuwe technologie uitproberen, prototypen maken, de stad onderzoeken en analyseren door middel van gegevens, en projecten ontwikkelen die een relevant antwoord zijn op complexe problemen die van invloed zijn op moderne steden.

... [-]